Volledige verhuisservice Barendrecht.

Ga jij binnenkort binnen of naar Barendrecht verhuizen? Wil je dat de verhuizing soepel verloopt? Heb je geen zin om een bus en verhuishulp los van elkaar te regelen? Dan zit je bij Boxx on Wheels helemaal aan het goede adres! Boxx on Wheels neemt al je zorgen uit handen, want wij combineren het transport, de opslag en het in- en uitladen van je inboedel in één van onze unieke mobiele opslagruimtes.

Kies de opslagunit waar al jouw spullen inpassen, dan rijden wij de hele opslagunit bij jou voor de deur en ons ervaren team van verhuizers laadt hem voor je in. We slaan je inboedel vervolgens op in een van onze beveiligde locaties en wanneer jij er klaar voor bent rijden we de unit weer voor je deur, op een locatie naar jouw keuze. Om de service helemaal rond te maken laden we je inboedel ook weer uit!

Dit aanbod klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt zo. Hier beneden vind je meer informatie zoals hoe je een offerte kan aanvragen, recensies van huurders, de formaten en prijzen die erbij horen, een korte video die uitlegt hoe het werkt, de voordelen en opties die Boxx on Wheels biedt en hoe je met ons in contact kunt komen. Lees snel verder!

Makkelijk & Goedkoop

 • Gratis verhuizing & verhuizers 
 • Verplaatsbare opslagunits
 • Veilige Boxx-vestiging met 24/7 camerabewaking

 

1
Wij komen de opslagunit(s) gratis voor je deur rijden incl. verhuishulp
2
Jouw opslagunit(s) worden opgeslagen in onze goed beveiligde vestigingen
3
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JE SPULLEN NODIG? MAAK GEBRUIK VAN JE EIGEN KLEINE UNIT VOOR JE BELANGRIJKSTE ITEMS
4
Na de huurperiode komen wij de opslagunit(s) weer gratis voor je deur terug rijden
5

WIE WIL ER ZELF NOG SJOUWEN, ALS WIJ HET GRATIS DOEN?

Weten wat het kost? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Direct Offerte aanvragen

 

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

Wij regelen het voor je.

Vraag hier direct een offerte aan en regel jouw opslag!

Direct Offerte aanvragen

 

Formaten en prijzen.

Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale opslagunits tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 2.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €14,75 €59 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
10 5 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €21 €84 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
15 7.5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €34,50 €138 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
20 10 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €38,50 €154 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
25 12.5 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €45,25 €181 Gratis ophaal- en retourservice Offerte

Voor sommige dagen hanteren wij een beschikbaarheidstoeslag. Bekijk hier toeslagen voor de ophaal- en retourservice.

De minimale facturatieperiode is 12 weken.

Hoe werkt de ophaal- en brengservice?

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor 3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor 12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Mobiele opslagruimte in Barendrecht.

Nu ook in Barendrecht, Boxx on Wheels! De verhuisservice die transport, opslag en verhuishulp combineert in één pakket. Ga je privé verhuizen, verbouwen of renoveren? Dan nemen wij alle verhuisstress uit handen. Niet alleen privé, maar ook zakelijk kan Boxx on Wheels een geschikte oplossing bieden. Bijvoorbeeld wanneer je organisatie groeit en je daarom verhuist naar een groter pand, dan staat Boxx on Wheels voor je klaar.

We bieden unieke mobiele opslagunits aan van verschillende afmetingen. De kleinste opslagruimte is 5m3 en daar passen zo’n 40 verhuisdozen in. Dit loopt op tot en met een opslagbox van 25m3, waar je de inhoud van een eengezinswoning in op kunt slaan. Voor de bijzondere items uit je inboedel bieden we ook extra hoge en brede boxen aan. Oftewel er is altijd een opslagunit die aan jouw wensen voldoet!

Boxx on Wheels heeft meerdere voordelen. We benoemden al dat bij het huren van een mobiele opslagunit de gratis breng- en ophaalservice zit en ook de verhuishulp is inclusief. Daarbij minimaliseer je de kans op schade aan je inboedel, omdat je spullen één keer in- en maar één keer uitgeladen worden. Ook hoef je geen vrienden te regelen die komen helpen tillen. En een aparte bus huren is ook verleden tijd. Het enige wat jij hoeft te doen is je spullen inpakken en op de volgende locatie weer uitpakken. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Wij weten als geen ander hoe intensief en vermoeiend verhuizen kan zijn. Om te zorgen dat je niets vergeet hebben wij de ultieme verhuischecklist voor je samengesteld! Verhuizen op zich zelf is niet altijd de goedkoopste aangelegenheid, want kosten kunnen in kleine hoekjes, als huur van een bus en verhuizers en daarmee belastingen, zitten. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid bent, voordat je aan het avontuur begint.

Boxx Opslag is dé opslagverhuurspecialist van Nederland. Naast unieke mobiele opslagruimtes bieden we ook self storage en garageboxen te huur aan. Op verschillende goed bereikbare locaties in Nederland kun je ons vinden. Buiten gemakkelijk, veilig en goedkoop opslagruimte verhuren, vinden we het belangrijk dat je de beste service van ons ontvangt. We denken graag met je mee om aan jouw meest passende opslagwens te voldoen, daarom staan onze ruimteadviseurs zeven dagen per week voor je klaar. Het gebeurt nog wel eens dat je minder ruimte nodig hebt dan je in eerste instantie dacht. Om te voorkomen dat je meer huurt dan nodig, kun je met onze ruimtecalculator een berekening maken. Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op!