Nu in Breukelen: Boxx on Wheels.

Met Boxx on Wheels is het regelen van een plek om je inboedel op te slaan, huren van een verhuisbus en inschakelen van verhuizers verleden tijd! Boxx on Wheels ontzorgt volledig tijdens jouw verhuizing met gratis transport naar en van de opslagruimtes en een team verhuizers die al je zware spullen sjouwen.

We bieden opslagunits van verschillende groottes aan, te beginnen met een opslagbox van 5m³, oplopend tot en met 25m³. In onze kleinste mobiele opslagunit kun je zo’n 40 verhuisdozen kwijt en in de grootste wel 200! In andere woorden, voor iedere verhuizer is er een geschikte opslagbox waar al jouw spullen veilig en droog in opgeslagen worden. Omdat wij de opslagbox bij jou voor de deur rijden en op locatie inladen, dan weer voor de deur van je nieuwe adres rijden en uitladen, hoef je niet stil te staan bij transport.

Op de rest van de pagina vind je meer informatie over de formaten van onze opslagunits en de prijzen die daarbij horen en een korte video waarin we de Boxx on Wheels service verder uitleggen. Daaronder lees je meer informatie over de locatie en openingstijden. Ook vertellen we je over de voordelen van Boxx on Wheels Breukelen en welke extra opties er mogelijk zijn. Als laatst vertellen we je hoe je met ons in contact kunt komen en lees je recensies van eerdere huurders.

1
WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
2
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
3
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JE SPULLEN NODIG? MAAK GEBRUIK VAN JE EIGEN KLEINE UNIT VOOR JE BELANGRIJKSTE ITEMS
4
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER GRATIS VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN
5

Formaten en prijzen.

Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale opslagunits tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 2.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €14,25 €57 Offerte
10 5 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €18,75 €75 Offerte
15 7.5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €23,75 €95 Offerte
20 10 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €30 €120 Offerte
25 12.5 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €34,50 €138 Offerte

Voor sommige dagen hanteren wij een beschikbaarheidstoeslag. Bekijk hier toeslagen voor de ophaal- en retourservice.

Locaties boxx

Boxx Breukelen is gelegen op het bedrijventerrein Keulschevaart en is vanuit Utrecht en Amsterdam binnen 20 minuten te bereiken (A2).

Het NS-station Breukelen ligt op loopafstand waardoor de vestiging ook goed te bereiken is met het openbaar vervoer.

 

Openingstijden

 • Maandag – 06:00 – 23:00
 • Dinsdag – 06:00 – 23:00
 • Woensdag – 06:00 – 23:00
 • Donderdag – 06:00 – 23:00
 • Vrijdag – 06:00 – 23:00
 • Zaterdag – 06:00 – 23:00
 • Zondag – 06:00 – 23:00

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor 3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor 12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Volledige verhuisservice in Breukelen.

Boxx on Wheels is onderdeel van Boxx Opslag en biedt verhuizers de volledige verhuisservice. Zo zijn de transport en opslag van je inboedel in één dienst gewikkeld. En als dat nog niet genoeg is nemen onze verhuizers het laden en lossen voor hun rekening. Bij het woord inboedel zul je direct denken aan een bank, bed, kasten en wasmachine. Dat klopt allemaal, maar Boxx on Wheels is niet alleen geschikt voor een privé verhuizing. Ook voor zakelijke inboedel als bureaus, kopieerapparaten of bureaustoelen is Boxx on Wheels de juiste keuze. Iedereen wil tenslotte een soepele en gemakkelijke verhuizing.

Onze unieke mobiele opslagunits worden opgeslagen op onze XL locatie in Breukelen. Hier worden de units onder camera- en inbraakbeveiliging bewaakt. Op deze locatie is ook de mogelijkheid om een self storage unit of een garagebox te huren wanneer daar wens toe is. Als Nederlands opslagverhuurspecialst snappen we dat er soms spullen zijn waar je tijdens de huurtermijn bij moet en wil. Daarom bieden wij bij de huur van een mobiele opslagruimte gratis een kleine opslagruimte aan op de locatie. Zodat je de meest belangrijke artikelen daar kunt bewaren en kunt pakken wanneer jij dat wil.

We zijn niet voor niets de opslagverhuurexpert van Nederland geworden. Wij zijn van mening dat externe opslagruimte huren geen moeilijke of dure aangelegenheid moet zijn, maar juist gemakkelijk, veilig en goedkoop. Om het gemakkelijk te maken zijn wij te vinden op locaties die zowel met het openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar zijn. Daarnaast delen we graag onze tips en tricks aangaande verhuizen en inboedelopslag op onze blog. We gaan ook graag het gesprek aan met onze huurders om te horen hoe we de ervaring nog prettiger kunnen maken door ergens bij te helpen. Zo is het meer dan eens voorgekomen dat wij een extra vloer plaatsen of voor extra verlichting zorgen. Als er iets is wat je wil bespreken staan onze ruimteadviseurs zeven dagen per week voor je klaar van 09:00 tot 17:30. Dat wil niet zeggen dat je na die tijd niet bij je opslagruimte kan. We zijn juist zeven dagen per week geopend van 06:00 tot 23:00. Want de één kan door de week, de ander in het weekend en weer een ander kan alleen in de avond.

Boxx Breukelen biedt de complete verhuisservice aan voor iedereen. Hoeveel opslagruimte je nodig gaat hebben hoef je niet te gokken, daar hebben wij onze ruimtecalculator voor ontwikkeld. Zo weet je precies hoeveel m³ je nodig hebt en betaal je dus niet te veel. Ligt Breukelen net iets te ver bij jou vandaan? Geen paniek, want Boxx heeft meerdere locaties in Nederland. Mocht je nog vragen hebben twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!