Nu in Hoofddorp: Boxx on Wheels

Sta jij op het punt om te gaan verhuizen naar een nieuwe kamer, appartement of je eerste eigen woning? Dan staat Boxx on Wheels Hoofddorp voor je klaar! Ongeacht hoeveel inboedel of verhuisdozen je hebt, wij hebben de perfecte opslagruimte voor jou. Dat niet alleen, we zorgen daarbij ook voor het transport van de opslagunit van en naar onze opslagruimte én onze verhuizers laden hem voor je in. Al met al de volledige verhuisservice die transport, inboedelopslag en het zware tilwerk voor je regelt. 

Hier lees je alles over Boxx on Wheels Hoofddorp. Direct hieronder kun je een offerte aanvragen, maar als je meer wil weten lees je daaronder als eerst recensies van 5120 huurders voor jou. Verder op kijk je een korte video met uitleg over onze service en krijg je een overzicht van welke prijzen bij welke formaten horen. Als laatst zetten we de voordelen van Boxx on Wheels en de extra opties voor je op een rijtje en lees je hoe je gemakkelijk met ons in contact kunt komen.

Makkelijk & Goedkoop

 • Gratis verhuizing & verhuizers 
 • Verplaatsbare opslagunits
 • Veilige Boxx-vestiging met 24/7 camerabewaking

 

1
WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
2
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
3
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JE SPULLEN NODIG? MAAK GEBRUIK VAN JE EIGEN KLEINE UNIT VOOR JE BELANGRIJKSTE ITEMS
4
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER GRATIS VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN
5

Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Weten wat het kost? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Direct Offerte aanvragen

 

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

Wij regelen het voor je.

Benieuwd naar de prijs? Vraag hier een offerte aan!

Direct Offerte aanvragen

 

Formaten en prijzen.

Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale opslagunits tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 2.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €16,75 €67 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
10 5 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €25,50 €102 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
15 7.5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €31,25 €125 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
20 10 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €37,25 €149 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
25 12.5 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €43,25 €173 Gratis ophaal- en retourservice Offerte

Voor sommige dagen hanteren wij een beschikbaarheidstoeslag. Bekijk hier toeslagen voor de ophaal- en retourservice.

De minimale facturatieperiode is 12 weken.

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor 3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor 12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Volledige verhuisservice in Hoofddorp.

Binnen de randstad is verhuizen een veel voorkomend fenomeen. Je inboedel gaat in de meeste gevallen van hoog naar laag en weer terug. Dan is er nog het transport en het opslaan van je spullen. Met Boxx on Wheels is de rompslomp een stuk minder. Met deze dienst zijn inboedelopslag, transport en verhuizers in één geregeld. Met opslagunits van verschillende afmetingen is er altijd een geschikte uitkomst voor jouw vraag. De kleinste opslagunit bedraagt 5m3 inhoud en de grootste wel 25m3. Dit houdt in dat voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden Boxx on Wheels een prima keuze is.

Onze unieke mobiele opslagboxen worden tijdens de huurperiode opgeslagen in één van onze XL locaties. Op de vestiging in Breukelen of Schiedam bieden we onder andere ook de mogelijkheid om een standaard opslagruimte (ook wel self storage) of een garagebox te huren. Dankzij de afmeting van deze locaties huur je hier tot wel 50% goedkoper dan op andere regio locaties. Beiden zijn gemakkelijk te bereiken met eigen of openbaar vervoer en bieden diverse faciliteiten. Zo zijn er steekkarren en verhuisliften aanwezig om het in- en uitladen van je goederen soepel te laten verlopen.

 

Boxx Opslag is de opslagverhuurspecialist van Nederland en wij zijn van mening dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn. Daarom leveren wij een premium service aan onze huurders, door flexibel te zijn met onze opslagruimte. Dit doen we door samen met jou te kijken hoe je opslagunit nog beter aan kan sluiten op jouw opslagwensen, door bijvoorbeeld extra verlichting of een extra vloer te plaatsen. Daarnaast staan we zeven dagen per week voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Onze opslagplaatsen zijn voorzien van camera-, inbraak- en brandbeveiliging en voor iedereen goed bereikbaar. Of je nou met eigen of openbaar vervoer komt, bij je opslagruimte komen duurt nooit lang. In het geval van Boxx on Wheels hoef je zelf niet eens te reizen, maar plaatsen we de opslagunit direct voor je deur.

Nu de opslag en het transport van je inboedel geregeld zijn en je niet meer na hoeft te denken over wie je spullen gaat slepen ben je bijna klaar met het plannen van je verhuizing. Lees deze tips om je verhuizing tot in de puntjes voor te bereiden en loop de ultieme checklist langs zodat je niets vergeet.

Boxx on Wheels is een service aangeboden door Boxx Opslag. Met self storage units, garageboxen en unieke verplaatsbare opslagunits zijn wij de opslagverhuurexpert van Nederland. Met onze opslagoplossingen willen wij iedereen die tijdelijke opslagruimte wil huren het zo gemakkelijk, veilig en goedkoop mogelijk maken. Zoals met onze ruimtecalculator, waar je precies mee berekent hoeveel ruimte je nodig hebt voor je spullen. Hiermee betaal je dus nooit te veel. Daarnaast hebben we extra hoge en brede opslagunits, zodat de artikelen met een bijzondere vorm of afmeting veilig gestald kunnen worden. Onze locaties zijn iedere dag van de week van 06:00 tot 23:00 uur geopend, zodat je op ieder moment van de dag bij je waardevolle spullen kunt. Als je nog vragen hebt staat ons enthousiaste team van ruimteadviseurs voor je klaar!