Nu ook in Nieuwegein: Boxx on Wheels!

Sta jij op het punt om te verhuizen binnen regio Utrecht? Heb je geen idee hoe je het transport, de opslag en de verhuizing gaat regelen? Dan is Boxx on Wheels Nieuwegein voor jou de oplossing! Met deze service zijn vervoer, de bewaring en het sjouwen van je dozen en inboedel in één keer geregeld.

Boxx on Wheels beschikt over unieke mobiele opslagunits van diverse afmetingen. Voor bijzondere items hebben we extra hoge en brede opslagboxen. Zo garanderen we dat al je spullen op één plek droog en schoon staan en beveiligd zijn. Na het inladen rijden wij de opslagruimte naar onze vestiging, waar ze onder camerabewaking staan, totdat jij klaar bent om de inhoud weer uit te laden en neer te zetten. Oftewel geen gedoe met het huren van busjes en het zoeken van helpende handen!

Lees op deze pagina meer over Boxx on Wheels Nieuwegein. Je vind hier welke formaten we aanbieden en de prijs die daar bij hoort, een video met uitleg over onze service, een aantal redenen waarom je voor Boxx on Wheels kiest, hoe je met ons in contact komt en recensies van eerdere huurders.

1
WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
2
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
3
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JE SPULLEN NODIG? MAAK GEBRUIK VAN JE EIGEN KLEINE UNIT VOOR JE BELANGRIJKSTE ITEMS
4
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER GRATIS VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN
5

Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Weten wat het kost? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Direct Offerte aanvragen

 

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

Wij regelen het voor je.

Benieuwd naar de prijs? Vraag hier een offerte aan!

Direct Offerte aanvragen

 

Formaten en prijzen.

Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale opslagunits tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 2.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €14,25 €57 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
10 5 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €18,75 €75 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
15 7.5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €23,75 €95 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
20 10 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €30 €120 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
25 12.5 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €34,50 €138 Gratis ophaal- en retourservice Offerte

Voor sommige dagen hanteren wij een beschikbaarheidstoeslag. Bekijk hier toeslagen voor de ophaal- en retourservice.

De minimale facturatieperiode is 12 weken.

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor 3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor 12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Verplaatsbare opslagunits te huur!

Grenzend aan het prachtige groene hart ligt Nieuwegein, één van de locaties waar Boxx on Wheels zijn service aanbiedt. Dé oplossing voor het tijdelijk huren van zakelijke of particuliere opslagruimte. Sta jij op het punt om een nieuwe woning te betrekken of word je kantoorpand verbouwd? Dan zijn wij er om je te helpen, want je inboedel moet in de tussentijd ergens opgeslagen worden. Met Boxx on Wheels Nieuwegein verpakken we de transport, opslag en verhuizing van je inboedel in één dienst. Met onze standaard mobiele self storage units van 5m3 tot en met 25m3 en onze extra hoge en brede boxen, bedienen we iedere opslagwens en -behoefte.

Ben je op zoek naar een opslagruimte die te huur is voor een langere periode? Neem dan eens een kijkje bij onze XL locatie Breukelen. Hier beschikken we over meer dan 10.000m2 vloeroppervlakte, verschillende verhuisdiensten als liften en steekkarren en de mogelijkheid om een ruimte volledig naar je hand te zetten met tussenwanden en extra verlichting. Daarnaast huur je op deze locatie tot wel 40% goedkoper dan op andere locaties in de regio.

De opslagunits van Boxx Opslag worden schoon en droog opgeleverd en staan onder continue camerabewaking. Daarnaast zijn wij van mening dat het huren van een opslagruimte gemakkelijk en goedkoop moet kunnen. Daarom hebben wij service hoog in het vaandel staan en denken graag met je mee om een oplossing voor jouw probleem te vinden. Ons toegewijde team staat zeven dagen per week van 9:00 tot 17:30 voor je klaar!

Wij weten als geen ander dat verhuizen een flinke taak op zich is. Daarom willen we je graag een handje helpen met onze service. Daarnaast bespreken we in onze blog hoe je je het beste kunt voorbereiden op een verhuizing, hoeveel het ongeveer gaat kosten en een checklist zodat je niets vergeet.

Met Boxx on Wheels hoef je niet meer om te kijken hoe je op de opslaglocatie komt of dat er genoeg parkeerplek is. De opslagunit wordt voor je deur gereden, ingeladen en veilig gestald op locatie. Als je voor een andere locatie hebt gekozen, hoef je je ook niet druk te maken. Al onze locaties beschikken over genoeg parkeerplek om de auto kwijt te kunnen en zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Bij Boxx on Wheels Nieuwegein ontzorgen we verhuizers door een volledige service aan te bieden. Om te berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt, kun je onze ruimtecalculator raadplegen. Deze helpt je in te schatten hoeveel ruimte benodigd is, zodat je nooit te veel ruimte huurt. Ligt Nieuwegein niet helemaal in de buurt? Kijk dan snel naar één van onze andere locaties door het land. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met ons gedreven team!