Inboedelopslag en verhuizen in één in Utrecht.

Ga jij binnenkort binnen of naar Utrecht verhuizen? Wil je niet de opslag en transport van je inboedel los van elkaar regelen? Dan is Boxx on Wheels iets voor jou! Wij zorgen ervoor dat je opslagunit voor je deur gereden wordt en wanneer deze gevuld is stallen we hem veilig op een van onze locaties. Om het nog beter te maken hoef je geen vrienden of buren meer te charteren om te komen helpen tillen. Dit doet ons ervaren team van verhuizers namelijk voor je.

Onze standaard mobiele opslagruimtes hebben een inhoud van tussen de 5m3 en 25m3. Zo weet je zeker dat al je spullen erin passen, maar mocht je een artikel hebben dat net een bijzondere afmeting heeft staan onze extra hoge en grote boxen voor je klaar.

Met Boxx on Wheels heb je geen omkijken meer naar het huren van een verhuisbus of verhuizers en is de opslag van je inboedel geregeld. Op deze pagina vertellen we je meer over Boxx on Wheels Utrecht. Je leest hieronder meer over de formaten die we aanbieden en de prijzen. In een korte video leggen we onze service uit en daaronder vind je de voordelen van en extra opties voor Boxx on Wheels op een rijtje. Onderaan zie je hoe je met ons in contact kunt komen en recensies van huurders die voor jou zijn gekomen.

1
Wij komen de opslagunit(s) gratis* voor je deur rijden incl. verhuishulp
2
Jouw opslagunit(s) worden opgeslagen in onze goed beveiligde vestigingen
3
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JE SPULLEN NODIG? MAAK GEBRUIK VAN JE EIGEN KLEINE UNIT VOOR JE BELANGRIJKSTE ITEMS
4
Na de huurperiode komen wij de opslagunit(s) weer voor je deur terug rijden
5

Formaten en prijzen.

Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale opslagunits tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 2.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €14,25 €57 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
10 5 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €18,75 €75 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
15 7.5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €23,75 €95 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
20 10 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €30 €120 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
25 12.5 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €34,50 €138 Gratis ophaal- en retourservice Offerte

Voor sommige dagen hanteren wij een beschikbaarheidstoeslag. Bekijk hier toeslagen voor de ophaal- en retourservice.

De minimale facturatieperiode is 12 weken.

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor 3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor 12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

De meest complete verhuisservice van Utrecht.

Utrecht, de woonplaats van de Dom en heel veel studenten. Een plek waar regelmatig verhuisd wordt van de ene naar de andere plek. Verhuizen kan een flinke klus op zich zijn, maar met Boxx on Wheels is het een fluitje van een cent.

Boxx on Wheels biedt inwoners van Utrecht nu de volledige verhuisservice in één. Hiermee zijn je inboedelopslag en -transport geregeld en hoef je zelf niet met je spullen te sjouwen. Dit komt omdat wij de opslagunit voor je deur rijden en inladen. Daarna stallen wij hem in één van onze vestigingen in de buurt. Aan het einde van je huurperiode rijden wij de unit weer voor de deur, op een locatie naar jouw keuze. Ook dan hoef je niet te tillen, want ons team van ervaren verhuizers helpen je graag een handje.

Of het 40 of zo’n 200 verhuisdozen zijn, wij hebben een opslagruimte waar al jouw spullen in passen. De kleinste unit begint bij 5m3 en dit loopt op tot de grootste van 25m3. Deze service is niet alleen voor privé aangelegenheden, maar Boxx on Wheels is ook prima geschikt voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je van het ene naar het andere kantoor verhuisd staan wij voor je klaar. Heb je nou een item met een bijzondere afmeting? Geen probleem, daar hebben wij onze extra grote en hoge boxen voor.

Alle Boxx on Wheels opslagruimtes worden opgeslagen in onze XL locatie Breukelen. Met meer dan 10.000m2 vloeroppervlakte en verschillende opslagoplossingen bieden wij opslagruimte te huur aan voor iedereen. Naast de mobiele opslagbox is er in Breukelen de mogelijkheid om een self storage unit of garagebox te huren. Ook zijn er op deze vestiging steekkarren en verhuisliften aanwezig, zodat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt. Niet getreurd als je op dat moment even geen eigen vervoer hebt, want alle Boxx locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Breukelen ligt op maar 12 minuten lopen.

Gemakkelijk, veilig en goedkoop: zo moet opslagruimte huren zijn volgens Boxx. Met Boxx on Wheels maken we het gemakkelijk door onze gratis breng- en haalservice. Zo hoef je niet meer na te denken over wie er kan en gaat rijden met je inboedel. De tijd van vrienden vragen om je wasmachine van drie hoog naar beneden te tillen is ook voorbij, want onze verhuizers nemen dit van je over.

Je inboedel staat veilig en wel op onze vestiging, maar wat nou als je toch nog ergens bij wilt of iets nodig hebt? Geen probleem! Van ons krijg je tijdens je huurperiode er een gratis kleine opslagunit bij, zodat je ten alle tijden dat kunt bereiken waar je graag bij wilt.

Hoewel we met Boxx on Wheels een heleboel voor je uit handen nemen, zijn er toch een paar dingen die we niet voor je kunnen doen. Het is belangrijk om je verhuizing goed voor te bereiden en een checklist erbij te houden zodat je niets vergeet. Net als bij een verhuizing, gaat er veel werk zitten in een verbouwing. Daarom neemt Boxx on Wheels ook hier het sjouwen en de opslag van je inboedel voor hun rekening.

Boxx on Wheels is een service van Boxx Opslag, de opslagverhuurspecialist van Nederland. Met ons ruime aanbod aan opslagoplossingen en premium service willen we opslagruimte huren voor iedereen gemakkelijk, veilig en goedkoop maken. Op verschillende locaties in het land bieden wij self storage, garageboxen en verplaatsbare opslagunits te huur aan. Onze vestigingen zijn iedere dag van 06:00 tot 23:00 uur geopend en ons gemotiveerde team van ruimteadviseurs staat vanaf 09:00 tot 17:30 uur klaar om al je vragen te beantwoorden. Bereken met onze ruimtecalculator hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt en vraag snel een offerte aan!