Tijdelijk een opslagruimte huren.

Ben je druk aan het klussen of sta je op het punt om te verhuizen? In dat soort gevallen is het ideaal als je tijdelijke opslagruimte in de buurt kunt huren. Boxx Opslag biedt diverse locaties in Nederland aan, waar je tijdelijke opslagruimtes kunt huren. Een tijdelijke opslagruimte is hetzelfde als self storage. Je huurt bij ons een eigen opslagruimte voor een tijdelijke of langere periode, dat bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk kun je je contract ook op het laatste moment nog verlengen.

Boxx Opslag voor je tijdelijke opslagruimte.

Een tijdelijke opslagruimte huren is voor iedereen een ideale oplossing. Bij Boxx Opslag kun je jouw spullen tijdelijk opslaan tegen een lage prijs. Maar dat niet alleen, lees hieronder onze andere voordelen waar jij van kunt profiteren.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Locaties boxx

Kies uit 24 basis en
2 xl boxx locaties

basis vestigingen

xl vestigingen

Op onze speciale XL-vestigingen kun je tot wel
40% goedkoper een self storage unit huren.

Voordelen tijdelijke opslagruimte.

Het huren van een tijdelijke opslagruimte via Boxx Opslag heeft een aantal voordelen. De opslagbox van Boxx is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke opslag. Je hebt de keuze uit verschillende formaten. Van mini opslag tot grote opslagruimte, afhankelijk van de wensen van de huurder. Met het persoonlijke toegangssysteem heb jij dagelijks toegang tot je tijdelijke opslagruimte. De geautomatiseerde Boxx locaties zijn toegankelijk tussen 06:00 en 23:00 uur, daarna wordt het terrein hermetisch afgesloten. Verder wordt je tijdelijke opslagruimte 24/7 met camera’s in de gaten gehouden, zodat je zeker weet dat jouw spullen veilig zijn opgeborgen. Uiteraard kun je bij Boxx Opslag rekenen op een schone en droge opslagruimte.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

De opslagspecialist van Nederland.

Boxx Opslag is de opslagspecialist van Nederland. Wij bieden opslagruimtes in vele soorten en formaten. Daarbij maakt het niet uit of je tijdelijk een opslagruimte wilt huren of voor de langere termijn. Bij Boxx Opslag bieden we een standaard opslagbox, maar ook de populaire mobiele opslagbox die voor de deur wordt gereden. Ben je opzoek naar een garage? Ook dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Wij verhuren en verkopen grote garages.

Tijdelijke opslagruimte; de beste oplossing
Een tijdelijke opslagruimte is de oplossing wanneer je op het punt staat om te verhuizen. Maar ook wanneer je volop aan het verbouwen bent. De reden waarom je een opslagruimte wilt huren is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is dat je bij ons nooit teveel betaalt voor de ruimte die je wilt huren. Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies, waardoor je nooit meer m3 huurt dan nodig is. Een huurcontract kun je afsluiten voor een week, maand of langere periode. De opslagbox wordt 24/7 bewaakt op onze goed beveiligde locaties. Bovendien zijn de boxen altijd schoon, droog en als huurder heb je altijd en makkelijk toegang.

Goedkope opslagruimte met gratis transport
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte gratis voor je deur wordt gereden, inclusief verhuishulp. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.