Goedkoop self storage huren in Almere.

Self storage in Almere huur je gemakkelijk, veilig en goedkoop bij Boxx Opslaglocatie Almere. Wij, als opslagverhuurspecialist van Nederland, bieden hier opslagunits aan van verschillende groottes. De kleinste opslagruimte begint bij 1m3 en dit loopt op tot en met 27m3, zodat al jouw waardevolle spullen in één opslagcontainer passen. We zijn niet voor niets de opslagverhuurspecialist van Nederland geworden en daarom zorgen wij ervoor dat je ervaring zo gemakkelijk en prettig mogelijk verloopt door uitstekende service te verlenen. Dat houdt in dat we met je meedenken en je helpen om de ruimte zo passend mogelijk te maken en dat je zeven dagen in de week bij je opslagbox kunt. Verder bieden we nog andere opslagoplossingen aan zodat aan al jouw opslagbehoeftes en -wensen voldaan wordt.

Op deze pagina vertellen we je alles over onze locatie in Almere. Hieronder vind je de formaten van de boxen die we aanbieden en de bijbehorende prijzen. Iets daaronder bespreken we ook onze XL locatie in Breukelen, waar je 40% goedkoper huurt dan andere regiolocaties. Verder vertellen we je over onze lopende acties, zoals het matchen van een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder en 10% korting. Als laatst zie je hoe je in vijf simpele stappen een huurcontract afsluit, met ons in contact komt en een paar recensies (van 5120 huurders) voor jou. Lees snel verder!

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €5,25 €21 50% korting 1ᵉ 4 weken Nee, wel korting Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €8,25 €33 50% korting 1ᵉ 4 weken Nee, wel korting Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €12,75 €51 50% korting 1ᵉ 4 weken Nee, wel korting Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €13 €52 50% korting 1ᵉ 4 weken Ja Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €13,50 €54 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €17,25 €69 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €18,25 €73 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €18,75 €75 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €18,75 €75 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €21,50 €86 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €25 €100 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €27,75 €111 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €29 €116 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €32,50 €130 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €36,25 €145 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

In Almere opslagruimte huren.

In de bruisende jonge stad Almere vind je onze Boxx Opslaglocatie. Hier bieden wij tijdelijke opslagruimte te huur aan die op ieders opslagbehoefte en -wens aansluit. Met onze standaard opslagunits en bijzondere mobiele opslagboxen in verschillende afmetingen kun jij sowieso je spullen veilig, gemakkelijk en goedkoop opslaan. Je kunt hierbij denken aan het opslaan van je inboedel als je gaat verhuizen of seizoensgebonden voorraad als ondernemer. Of je nou om zakelijke of privé redenen extra ruimte nodig hebt, Boxx Opslag helpt je graag!

Bij Boxx Opslag vinden we het belangrijk dat je gemakkelijk en veilig bij je opslagunit kunt komen. Dat betekent dus niet eerst een half uur over een afgelegen industrieterrein lopen, maar zowel je auto als het openbaar vervoer kunnen pakken en er snel zijn. Om je helemaal van de reistijd te ontzien hebben wij Boxx on Wheels in het leven geroepen, de complete verhuisservice. Hierin zit transport, inboedelopslag en verhuizing in één pakket. Oftewel je hoeft zelf niet meer te rijden of vervoer te regelen, ideaal! Vind je het niet erg om een stukje te rijden, dan kun je altijd een kijkje nemen bij onze XL locatie in Breukelen. Je bent met 36 minuten vanuit Almere op de locatie in Breukelen. Hier bieden we onze standaard opslagruimtes aan, garageboxen te huur en te koop en de mobiele opslagunits. Daarnaast kun je hier gebruik maken van steekkarren, wagens en liften om je spullen goed en veilig in de opslagruimte te stallen.

Tijdelijke opslagruimte huren bij Boxx Opslag heeft verscheidene voordelen. Buiten het feit dat onze boxen schoon en droog opgeleverd worden, zijn ze beveiligd met je eigen slot zodat niemand erbij kan en staan ze onder constante videobewaking. Daarnaast zijn wij van mening dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn. Vanuit het kader bieden wij een premium service aan, waarbij de opslagunits zeven dagen per week van 06:00 tot en met 23:00 bereikbaar zijn en onze medewerkers zeven dagen per week van 09:00 tot en met 17:30 voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Ga eens met één van hen in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er zijn om de box volledig op jouw wensen aan te laten sluiten, zoals bijvoorbeeld een extra tussenvloer of verlichting.

The Insight People voorspelde een jaar geleden dat in de komende zeven jaar de verhuur en het gebruik van self storage enorm zal toenemen. Dat kunnen wij ook wel begrijpen als je kijkt naar alle voordelen die het huren van een self storage unit heeft. Het is niet voor niets dat steeds meer ondernemers zakelijk voor externe opslagruimte kiezen. Een perfect voorbeeld is Sean Kenney, die in een interview vertelt waarom hij gebruik maakt van self storage voor zijn kunst. Wel is het van belang een weloverwogen keuze te maken bij het kiezen van een opslaglocatie. Daarom biedt Boxx Opslag ook op meerdere plekken in het land dezelfde service aan.

De spullen, goederen of inboedel die je wil opslaan zijn uiterst waardevol. Vandaar dat je er goed en gemakkelijk bij moet kunnen. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Kom je met eigen vervoer? Dan is er genoeg plek om te parkeren en te laden / lossen. Omdat je soms doordeweeks en soms in het weekend tijd hebt om naar je spullen te gaan zijn wij zeven dagen per week geopend. Voor self storage gelden de tijden tussen 06:00 en 23:00 en huurders en eigenaren van een garagebox kunnen 24 uur per dag bij hun box. Daarnaast worden onze self storage units, garageboxen en unieke mobiele opslag doorlopend beveiligd door meerdere camera’s.

Bij Boxx Opslag huur je gemakkelijk, veilig en goedkoop tijdelijke opslagruimte op verschillende locaties in Nederland. Onze klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 17:30. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en adviezen geven over ruimte en de indeling ervan. Als je eerst zelf wil kijken hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben, neem dan een kijkje bij onze ruimtecalculator. Je zult zien dat je minder nodig hebt dan in eerste instantie gedacht! Op onze blog delen we tips en tricks over opslagruimte en verhuizen, neem er eens een kijkje. Bij Boxx Opslag vind je opslagruimte die bij jouw opslagbehoefte aansluit!