Opslag in Amsterdam Sloterdijk.

Boxx biedt opslagunits voor een lagere prijs aan dan andere aanbieders in de omgeving van Amsterdam Sloterdijk. De benodigde ruimte kun je bereken met de ruimtecalculator. Vaak heb je namelijk minder ruimte nodig dan je verwacht. Na het berekenen van je benodigde opslagruimte kun je vrijblijvend een offerte opvragen. Boxx heeft flexibele contracten zonder verplichte huurperiode en het huurcontract is wekelijks opzegbaar. Zo kun je dus een opslag huren voor de laagste prijs zonder extra kosten. 

De goed beveiligde vestiging in Amsterdam Sloterdijk beschikt over droge en schone opslagruimtes. De opslagmogelijkheden zijn op deze vestiging divers, zowel voor particuliere als voor zakelijke huurders. De self storages zijn in vijftien verschillende formaten beschikbaar. De kleinste maten zijn ideaal voor het opslaan van een voorraadkast of archiefopslag. De grote maten opslagunits zijn geschikt voor het opslaan van inboedel van een vierkamerwoning of voor gebruik als magazijn.

De locatie in Amsterdam Sloterdijk is gelegen binnen de ring aan de Isolatorweg. De vestiging is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer en openbaar vervoer. Via de ringweg A10 is de locatie met eigen vervoer snel te bereiken. Met het openbaar vervoer is de vestiging op loopafstand van metrohalte Isolatorweg voor metro 50 en 51. De bushalte voor bus 22 en N81 is ook op loopafstand gelegen. Het terrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Op en rondom de vestiging is genoeg ruimte om te laden en lossen.  

Verder op deze pagina is een overzicht te vinden met de formaten en prijzen van de vestiging Amsterdam Sloterdijk. Op deze pagina kun je ook terecht voor locatiegegevens en openingstijden, beoordelingen, voordelen van Boxx, acties en tips. Daarnaast is op deze pagina een stappenplan te vinden voor het afsluiten van een huurcontract en extra informatie over Boxx. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de contactgegevens die zich ook op deze pagina bevinden.

De opslagspecialist van Amsterdam Sloterdijk.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €7,25 €29 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €10,75 €43 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €13,75 €55 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €15,25 €61 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €16,75 €67 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €19 €76 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
10 3.3 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €21,25 €85 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €26,25 €105 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
13.5 4.5 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €28,50 €114 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €31,25 €125 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €35,75 €143 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €38,75 €155 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €40,75 €163 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €41,25 €165 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €41,25 €165 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Amsterdam Sloterdijk.

Op onze vestiging in Amsterdam Sloterdijk kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Opslagruimte huren in Amsterdam Sloterdijk.

Boxx heeft verschillende vestigingen, waaronder in Amsterdam Sloterdijk. De locatie is gelegen binnen de ring van Amsterdam op het bedrijventerrein Westpoort. Het is een nieuwe vestiging die is voorzien is van droge en schone opslagruimtes. Er zijn diverse opslagmogelijkheden met maar liefst vijftien verschillende formaten voor zowel particulier als zakelijk gebruik. 

 

In de omgeving van de vestiging Amsterdam Sloterdijk zijn veel bedrijven gevestigd die op loopafstand te bereiken zijn. De opslaglocatie is voorzien van beveiligingscamera’s en alarmopvolging. Het nieuwbouwcomplex zorgt ervoor dat jouw inboedel veilig staat opgeslagen en beschermd is tegen inbraak of schade. Via een persoonlijk toegangssysteem hebben alleen huurders van de locatie toegang tot de vestiging. 

 

Bij Boxx huur je niet alleen een self storage voor de laagste prijs, maar ga je ook voor gemak en uitstekende service. Het team van opslag specialisten staat elke dag voor je klaar. Ze helpen je met het vinden van de opslagruimte die bij jouw past en beantwoorden al jouw vragen. Met de ruimtecalculator bereken je precies hoeveel ruimte je werkelijk in gebruik gaat nemen, want het is niet nodig om meer te betalen dan nodig is. Ook kun je bij Boxx opslagruimte huren voor iedere huurperiode. Met een flexibel contract kun je wekelijks opzeggen.

 

Het verplaatsen en opslaan van inboedel of andere spullen lijkt een hele klus. Boxx biedt daarom verschillende oplossingen aan. Bij een opslagunit vanaf 5m3 kun je een dagdeel gratis gebruik maken van een van onze verhuisbussen. De verhuizers staan ook altijd voor je klaar. Boxx on Wheels is opslag en vervoer in één. Met de mobiele opslagunit wordt jouw inboedel zonder extra kosten voor de deur ingeladen door de verhuishulp. Boxx zorgt dat jouw spullen veilig verplaatst worden. Tijdens de opslagperiode is het mogelijk om toegang te krijgen tot jouw opgeslagen inboedel. 

 

De Boxx vestiging in Amsterdam Sloterdijk is centraal gelegen, naast de ring. Dit biedt de mogelijkheid om zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer de vestiging gemakkelijk en snel te bereiken. Met eigen vervoer kom je snel naar de locatie via de ringweg A10 en neem je afrit S102. De vestiging heeft verschillende openbaar vervoer mogelijkheden op loopafstand. De metrohalte Isolatorweg is de eindhalte van metro 50 (Gein) en 51 (Centraal station) welke is gelegen aan het einde van de straat. Om de hoek is de bushalte voor bus 22 en N81. De vestiging Amsterdam Sloterdijk is 7 dagen per week geopend vanaf 06.00 tot 23.00. Op het terrein en in de straat is genoeg gelegenheid om te parkeren en te laden en lossen.

 

Een belangrijk onderdeel van een opslaglocatie is een centrale ligging met een goede bereikbaarheid op verschillende mogelijkheden. Het aanbod opslagunits is divers voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. De vestiging in Amsterdam Sloterdijk is iedere dag toegankelijk voor alleen huurders van de locatie. Door een flexibel huurcontract kun je iedere week opzeggen en betaal je de laagste prijs. Een tijdelijke opslagruimte huren bij Boxx Amsterdam Sloterdijk is ideaal, door de verschillende opslagmogelijkheden waarbij service en gemak centraal staan. De nieuwe vestiging met schone en droge beveiligde opslagruimtes, geven een veilig gevoel voor het opslaan van jouw spullen.