Self storage units te huur in Amsterdam West.

In Amsterdam West, vlakbij het World Fashion Centre tref je onze Boxx Opslag locatie Amsterdam West aan. Hier verhuren wij self storage units in diverse afmetingen. Of je nou een paar spullen of een hele inboedel kwijt wilt, met opslagunits tussen de 1m3 en de 27m3 zit er altijd een opslagruimte tussen die bij jou past. 

Onze self storage units zijn geschikt voor zowel privé als zakelijke opslag. Dit komt onder andere door de afmetingen die we aanbieden, maar ook door de ligging en bereikbaarheid van de locatie. Al onze locaties zijn met eigen vervoer goed te bereiken en is er genoeg plek om te parkeren en te laden / lossen. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is je opslagunit op loopafstand. Op deze locatie bieden we ook Boxx on Wheels aan, een transport-, opslag- en verhuisservice in één.

Verder kun je op deze pagina informatie vinden over de formaten en prijzen van de opslagunits die we verhuren. Daarnaast wat extra informatie over onze XL locatie Breukelen en wat andere voordelen van self storage huren op een rijtje. Daaronder vertellen we je over de lopende acties die Boxx Opslag op dit moment aanbiedt en welke voordelen huren bij ons heeft. Om te weten hoe je op locatie Amsterdam West komt hebben we de locatiegegevens bijgevoegd en uitgelegd hoe je in een fluitje van een cent een huurcontract afsluit. Wij zijn heel tevreden over onze service en dat vinden 5120 andere huurders ook, zoals hieronder te zien is!

De opslagspecialist van Amsterdam West.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €6,25 €25 50% korting 1ᵉ 4 weken Nee, wel korting Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €11,50 €46 50% korting 1ᵉ 4 weken Nee, wel korting Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €15,25 €61 50% korting 1ᵉ 4 weken Nee, wel korting Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €17 €68 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
6 2.4 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €21,25 €85 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
9 4.1 Studio. 72 verhuisdozen. €28,50 €114 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
10 4.1 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €30,25 €121 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
12 4.2 Zolder. 96 verhuisdozen. €33,25 €133 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
13.5 4.5 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €34,75 €139 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €34 €136 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €39 €156 50% korting 1e 4 weken ja Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €43 €172 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €46 €184 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €54,75 €219 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €59 €236 50% korting 1ᵉ 4 weken ja Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Amsterdam West.

Op onze vestiging in Amsterdam West kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Boxx locatie: Amsterdam West.

Slechts een afslag van de A10 gelegen bevindt zich onze opslaglocatie in Amsterdam West. Op deze locatie verhuren wij self storage units voor de opslag van zakelijke inboedel, privé inboedel, spullen of goederen. Op deze pagina vind je opslagunits met een afmeting van tussen 1m3 en 27m3. In de grootste units kun je wel tot en met 216 verhuisdozen kwijt!

Ligt Amsterdam West nét niet helemaal in de buurt? Bekijk dan één van onze andere locaties in regio Amsterdam, zoals Amsterdam Sloterdijk of Zuidoost. Iets verderop ligt onze XL locatie Breukelen, waar we over meer dan 10.000m2 vloeroppervlakte beschikken. Ben je niet in de gelegenheid om zelf naar de opslagunit te komen, dan bieden we je graag Boxx on Wheels aan. Hiermee wordt een opslagunit naar je toe gereden, ingeladen en veilig in één van onze locaties gestald.

Wij van Boxx Opslag vinden dat het huren van opslagruimte gemakkelijk en goedkoop moet zijn. Daar dragen wij, met onze service van de hoogste plank, graag een steentje aan bij. Buiten verschillende opslagoplossingen (zoals verhuisbussen, steekkarren en verhuizers) die we aanbieden, denken we graag met je mee als je een bijzonder verzoek hebt. We zijn flexibel en vanuit dat principe is Boxx on Wheels ontstaan, de volledige service waar transport, opslag en verhuizing in is geregeld. Heeft een self storage unit je voorkeur, daar beschikken wij ook over. De opslagunits zijn schoon en droog en worden 24 uur per dag door meerdere camera’s beveiligd. De locatie is zeven dagen per week geopend van 06:00 tot 23:00, zodat je altijd bij je goederen, inboedel of spullen kunt.

Er zijn steeds meer ondernemers die zakelijke opslagruimte gaan huren. Eén van de redenen kan zijn dat het bedrijf sneller groeit dan gepland, wat natuurlijk ontzettend mooi is. Wat de reden ook is, het is van belang dat je een opslagunit kiest die bij jouw opslagbehoefte past, ongeacht hoe lang je wilt gaan huren. Bij het kiezen adviseren we je om op een aantal punten te letten. We spraken onze huurder Sean Kenney over zijn behoeften en ervaring bij het zakelijk huren van een opslagunit.

Wellicht sta je op het punt om opslagruimte te huren voor een privé aangelegenheid, zoals een verhuizing of verbouwing. Een verbouwing kan voor grote ontregeling zorgen en daarom is het van belang om deze in goede banen te leiden, in onze blog vind je hier tips over. Een verhuizing vraagt buiten een degelijke voorbereiding ook controles op de dag zelf. Daarbij komt deze checklist voor verhuizen goed van pas.

In de buurt van het World Fashion Centre is onze locatie in Amsterdam West gevestigd. Als je met eigen vervoer komt is deze bereikbaar vanaf de ringweg A10 bij afrit S106. Ook met het openbaar vervoer kun je er gemakkelijk komen, zonder eerst over een verlaten en afgelegen industrieterreinen te moeten lopen. Vanaf station Lelylaan is het nog geen 500 meter lopen. Op dit station komen treinen, bussen, metro’s en trams samen. Onze opslaglocatie is dagelijks geopend vanaf 06:00 tot 23:00 en toegankelijk met je eigen sleutel.

Opslagruimte huren doe je veilig, gemakkelijk en nergens goedkoper dan bij Boxx Opslag Amsterdam West. Met onze ruimtecalculator bereken je snel hoeveel ruimte je echt nodig hebt, zodat je nooit teveel betaalt. We denken graag met je mee, dus neem snel contact op met ons gemotiveerde team en stel je vragen! Meer informatie over onze andere locaties vind je verder op onze website. Als je het zeker weet en bij Boxx Opslag jouw tijdelijke opslagruimte wil huren, vraag dan nu een offerte aan!