Self storage te huur in Amsterdam Zuid.

In het prachtige Amsterdam Zuid is onze Boxx locatie gesitueerd waar wij self storage units te huur aanbieden. Onze opslagunits zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Het begint bij 1m3 waar zes verhuisdozen in passen, ideaal voor diegene die tijdelijk wat kleine meubels wil stallen. De opslagruimtes lopen op tot en met 27m3. Hierin passen 216 verhuisdozen wat gelijkstaat aan de inboedel van een woning met vier kamers. Al onze vestigingen worden beveiligd met videobewaking en een self storage unit sluit je af met je eigen slot.

Op deze pagina vertellen we meer over welke formaten we aanbieden en de prijzen die daarbij horen. Daaronder lees je welke acties we op dit moment voeren, zoals 50% korting op de eerste vier of acht weken huur en gratis gebruik van onze verhuisbus. Als dit precies is wat je zoekt kun je daaronder vinden hoe je in vijf simpele stappen een huurcontract afsluit. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan wat 5120 eerdere huurders over ons te zeggen hebben.

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Gratis bus
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €6,25 €25 Nee, wel korting Offerte
3 1.2 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €13,75 €55 Nee, wel korting Offerte
4.5 2 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €19,75 €79 Nee, wel korting Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €22 €88 ja Offerte
6 2.5 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €25,25 €101 ja Offerte
9 3.5 Studio. 72 verhuisdozen. €28,50 €114 ja Offerte
10 4.1 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €31 €124 ja Offerte
12 4.5 Zolder. 96 verhuisdozen. €35 €140 ja Offerte
13.5 4.5 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €35,75 €143 ja Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €36,25 €145 ja Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €38 €152 ja Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €41,25 €165 ja Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €43,75 €175 ja Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €44,75 €179 ja Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €45,25 €181 ja Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Tijdelijke opslagruimte huren Amsterdam Zuid.

Boxx Opslag biedt door middel van onze locatie Amsterdam Zuid tijdelijke opslagruimte te huur aan. Onze standvastige self storage units bieden een oplossing voor iedereen die ruimte te kort heeft of bepaalde artikelen niet thuis of op kantoor wilt bewaren. Het meest bekende voorbeeld is inboedelopslag, maar self storage wordt ook gebruikt door webshops als voorraadopslag of ondernemers met personeel die extra archieven niet op kantoor willen opslaan. Of je nou om persoonlijke of zakelijke redenen opslagruimte wil huren, Boxx Amsterdam Zuid heeft de opslagoplossing voor jou.

Binnen regio Amsterdam vallen verschillende vestigingen, zoals West en Zuidoost. Op slechts dertig minuten rijden ligt ook onze XL locatie Breukelen. Naast self storage bieden wij hier ook mobiele opslagboxen en luxe garageboxen te huur aan. De mobiele opslagboxen worden verhuurd met de gratis ophaalservice. Zo zijn inboedeltransport en inboedelopslag samengevoegd in één. Onze luxe garageboxen, die ook als belegging beschikbaar zijn, zijn gesitueerd in een geconditioneerde binnenhal, onderhoudsvrij en voorzien van een luxe Hörmann roldeur. De locatie wordt bewaakt met camerabeveiliging en toegangscontrole en is voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. Daarnaast zijn er op de vestiging verhuisliften, steekkarren en verhuisbussen aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.

Naast veilig en goedkoop huren van opslagruimte, vind Boxx dat het gemakkelijk moet zijn. Daarom vind je ons niet alleen in Amsterdam Zuid of Breukelen, maar hebben wij meerdere locaties door het hele land. Zo is er altijd een Boxx locatie dicht bij jou in de buurt. Omdat niet iedereen op dezelfde tijden naar zijn of haar opslagunit kan, zijn we iedere dag van de week geopend van 06:00 tot 23:00 uur. Daarnaast staat ons enthousiaste team van ruimteadviseurs zeven dagen per week paraat om al je vragen te beantwoorden. Heb je geen vraag, maar een idee of suggestie om de opslagruimte beter te laten aansluiten op jouw wensen? Dan horen we dat ook graag!

Sta je op het punt om een self storage unit te gaan huren omdat je gaat verhuizen of verbouwen? Neem dan eens een kijkje bij Boxx on Wheels. Zoals de naam al zegt, zijn het verplaatsbare opslagboxen. Bij de huur van een opslagunit rijden wij deze bij jou voor de deur en lenen een helpende hand met het inladen van je inboedel. Dan stallen wij hem veilig in één van onze vestigingen totdat jij klaar bent om je spullen weer te ontvangen. Wanneer dat zover is, komen wij met je opslagunit voor je deur gereden op de locatie van jouw keuze. Ook lenen we weer een helpende hand met uitladen. Dat scheelt een boel geregel en gesjouw.

Als opslagverhuurspecialist van Nederland heeft Boxx Opslag de missie opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop te maken. Dit doen we door op meerdere locaties in het land verschillende opslagoplossingen aan te bieden. Denk hierbij aan self storage of garageboxen. Met onze ruimtecalculator bereken je snel en gemakkelijk hoeveel ruimte je echt nodig hebt. Dit is vaak minder dan je in eerste instantie denkt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Die helpen je graag met hun deskundige ruimteadviezen.