Self storage units te huur in Amsterdam Zuidoost.

Vlakbij Bijlmer Arena is Boxx Amsterdam Zuidoost gelegen. Op deze locatie verhuurt Boxx Opslag tijdelijk self storage units gemakkelijk, veilig en goedkoop. Mogelijk heb je een periode te overbruggen en een plek nodig om je waardevolle goederen te stallen. Daar is self storage een uitermate geschikte oplossing voor. De opslagunits komen in verschillende afmetingen van 1m3 tot 27m3, waardoor er voor iedereen een geschikte opslagruimte aanwezig is. Of je nou met maar zes of juist meer dan tweehonderd dozen moet stallen, bij Boxx Amsterdam Zuidoost kun je het kwijt!

Op deze pagina vind je meer informatie over de groottes van de opslagunits en de prijzen die daarbij horen. Op onze XL locatie in Breukelen bieden we ook self storage units te huur aan en garageboxen, daar vertellen we je graag iets meer over. Hierboven hebben we er maar één genoemd, maar self storage huren heeft veel meer voordelen. Verder lees je de acties die wij op dit moment voeren en de locatiegegevens van Amsterdam Zuidoost. In vijf eenvoudige stappen sluit je een huurcontract af, maar als je nog enkele vragen hebt vind je onderaan de pagina hoe je met ons in contact komt.

De opslagspecialist van Amsterdam Zuidoost.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €5,50 €22 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €6,25 €25 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €10,75 €43 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €11,50 €46 50% korting 1ᵉ 12 weken Ja Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €13 €52 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €18 €72 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
10 3.3 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €20,75 €83 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €21,50 €86 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €21,50 €86 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €23,75 €95 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
18 6.8 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €26,25 €105 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
20 6.67 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €28,50 €114 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €30 €120 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
25 8.3 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €41,25 €165 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €47 €188 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Amsterdam Zuidoost.

Op onze vestiging in Amsterdam Zuidoost kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Tijdelijke opslagruimte in Amsterdam Zuidoost.

Ga je verhuizen of verbouwen? Heb je een hobby die net niet meer in je appartement past? Of vind je het gewoon prettig om wat extra ruimte achter de hand te hebben? Allemaal legitieme redenen om een externe opslagruimte te huren. Voor zowel zakelijk als privé gebruik zeer geschikt. In Amsterdam Zuidoost vind je een Boxx locatie waar je gemakkelijk, veilig en goedkoop opslagruimte huurt. Als je net dat beetje ruimte mist kun je in onze kleinste self storage unit zo’n zes verhuisdozen stallen. Als je aan meer ruimtebehoefte hebt, kijk dan eens naar de grootste self storage unit, waar wel 216 verhuisdozen in passen. Waar je ook naar op zoek bent, Boxx Opslag heeft de oplossing voor jou!

Binnen regio Amsterdam vind je Boxx Opslag op verschillende locaties. Slechts dertig minuten rijden van Amsterdam Zuidoost ligt onze XL vestiging Breukelen. Hier bieden wij, buiten self storage, ook luxe garageboxen en unieke verplaatsbare opslagruimtes. De garageboxen zijn onderhoudsvrij, extra hoog en voorzien van een luxe Hörmann roldeur. Bij de huur van een van de mobiele opslagunits geniet je de gratis breng- en haalservice. Onze vestiging in Breukelen beslaat een vloeroppervlakte van 10.000m2 en beschikt over steekkarren, verhuisliften en verhuisbussen waar gebruik van gemaakt kan worden.

Bij Boxx Opslag hebben wij de overtuiging dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn. We maken het gemakkelijk door al onze locaties goed bereikbaar te maken met zowel de auto als openbaar vervoer en diverse opslagmogelijkheden aan te bieden. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten en groottes opslagruimtes, zoals self storage of garageboxen. Al onze vestigingen worden 24/7 beveiligd met camerabewaking. Ook is inbraak- en brandbeveiliging aanwezig. Op onze grote regiolocaties huur je tot wel 40% goedkoper dan andere locaties.

Opslagruimte huren wordt vaak in verband met een verhuizing of verbouwing genoemd. Dit zijn uitstekende voorbeelden van privé redenen om een self storage unit te huren, maar ook voor zakelijke doeleinden kan dit een uitkomst zijn. Steeds meer ondernemers huren daarom ook zakelijke opslagruimte, zoals onder andere Sean Kenney. Hij vertelde in een interview hoe opslagruimte huren hem vrijheid biedt en het scheelt in de kosten.

Op het bedrijventerrein Amstel Gateway is Boxx locatie Amsterdam Zuidoost gevestigd. Met de auto is de locatie gemakkelijk te bereiken via de A2, waarna je de A9 volgt en afslaat bij afrit 3. Met het openbaar vervoer is het slechts twintig minuten lopen vanaf station Bijlmer Arena en vijftien vanaf metrohalte Bullewijk.

Ben je van plan een self storage unit in Amsterdam Zuidoost te gaan huren? Dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres! De locatie is goed bereikbaar en we helpen je graag met onze premium service. Onze vestiging is alle zeven dagen van de week van 06:00 tot 23:00 uur geopend, zodat je op het moment dat jou uitkomt bij je goederen kunt. Ligt Zuidoost net niet helemaal in de buurt? Niet getreurd, één van onze andere locaties is dan meer geschikt voor jou. Als je vragen hebt staan onze ruimteadviseurs van maandag tot en met zondag klaar om ze te beantwoorden. Ben je overtuigd van Boxx? Bereken dan met onze ruimtecalculator hoeveel ruimte je echt nodig hebt en vraag een offerte aan!