Verplaatsbare self storage te huur in Barendrecht.

Op locatie Barendrecht in Regio Rotterdam biedt Boxx Opslag verschillende mogelijkheden om je inboedel veilig op te slaan. Unieke verplaatsbare self storage units van diverse groottes bieden jou de gelegenheid om de opslagruimte te huren waar al je spullen precies in passen. Zo huur je geen onnodige ruimte die je niet nodig hebt, wat kosten bespaart en dat scheelt weer in de portemonnee. Daar komt ook nog bij dat al onze opslagunits schoon zijn, droog zijn en met camera’s beveiligd worden.

Opslaglocatie Barendrecht heeft veel voordelen en is super flexibel. Naast het feit dat we verschillende grootte opslagruimtes aanbieden en deze schoon en droog zijn, worden deze opslagunits naar een locatie van jouw keuze gereden. Dit zorgt ervoor dat je de spullen van de drempel zo de unieke verplaatsbare opslagruimte in kan plaatsen. Daar komt bij dat we hem gratis brengen én halen vanaf de beveiligde opslagplaats, dus geen gedoe met heen en weer rijden.

Op deze pagina kun je nog veel meer informatie vinden over Boxx Opslag locatie Barendrecht. Als je naar beneden scrollt vind je een paar van onze slimme oplossingen, zodat we gegarandeerd de laagste prijs kunnen bieden. Daaronder meer uitleg over Boxx on Wheels. Ook vind je verderop acties die we op dit moment aanbieden, zoals 50% korting op de huur van een verhuisbus en 10% extra korting als je een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder kunt laten zien. Als je nog vragen hebt over onze self storage, bereikbaarheid of prijzen, kun je contact met ons opnemen. Hoe je dit doet vind je voorbij de acties. Onderaan de pagina kun je lezen hoe 4400 huurders je voor zijn gegaan en hoe hun ervaring was met Boxx Opslag!

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €7,75 €31 Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €12,75 €51 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €14,50 €58 Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €16 €64 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €21 €84 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €26,50 €106 Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €30 €120 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €31,25 €125 Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €34,25 €137 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €35,25 €141 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €45,25 €181 Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €47,75 €191 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €54,75 €219 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €58,75 €235 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €62,75 €251 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Schiedam.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9 €36 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €15,75 €63 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €23,75 €95 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte

Opslaglocatie Barendrecht heeft veel voordelen en is super flexibel. Naast het feit dat we verschillende grootte opslagruimtes aanbieden en deze schoon en droog zijn, worden deze opslagunits gereden naar een locatie van jouw keuze. Dit zorgt ervoor dat je de spullen van de drempel zo de unieke verplaatsbare opslagruimte in kan. Daar komt bij dat we hem gratis brengen én halen vanaf de beveiligde opslagplaats, dus geen gedoe met heen en weer rijden.

Op deze pagina kun je nog veel meer informatie vinden over Boxx Opslag locatie Barendrecht. Als je naar beneden scrollt vind je een paar van onze slimme oplossingen, zodat we gegarandeerd de laagste prijs kunnen bieden. Daaronder meer uitleg over Boxx on Wheels. Ook vind je verderop acties die we op dit moment aanbieden, zoals 50% korting op de huur van een verhuisbus en 10% extra korting. Als je nog vragen hebt over onze self storage, bereikbaarheid of prijzen, kun je contact met ons opnemen. Hoe je dit doet vind je voorbij de acties. Onderaan de pagina kun je lezen hoe 4400 huurders je voor zijn gegaan en hoe hun ervaring was met Boxx Opslag!

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Dé opslagspecialist in Barendrecht.

Boxx Opslag locatie Barendrecht is een van de locaties in regio Rotterdam. Hier bieden wij unieke verplaatsbare opslagcontainers aan voor iedereen die zijn spullen op wilt slaan. Binnen dit aanbod vallen opslagruimtes van verschillende groottes, van 2,5m2 tot 15m2. Oftewel je kunt alles kwijt, van de inboedel van een studentenkamer tot een vierkamerwoning! Heb je iets dat een ander formaat heeft of je weet niet zeker of het gaat passen? Informeer dan eens naar onze extra hoge en brede verplaatsbare opslagruimte.

In regio Rotterdam vind je ook Capelle aan den Ijssel, Schiedam en Rotterdam, allemaal in de buurt van locatie Barendrecht. Naast locatie Barendrecht kun je ook terecht bij onze XL locatie in Schiedam. Met verschillende transportoplossingen, extra hulp bij verhuizen en garageboxen met diverse afmetingen ben je bij Boxx opslag, dé opslagspecialist van regio Rotterdam, aan het juiste adres.

De opslagruimte die Boxx Opslag verhuurt worden droog en schoon opgeleverd en worden beveiligd door meerdere camera’s, zodat je zeker weet dat je spullen veilig staan opgeslagen. Niet iedereen kan ieder moment van de dag even weg om naar zijn spullen te gaan, daarom kun je bij opslaglocatie Schiedam iedere dag van de week bij je opgeslagen goederen. Van 06:00 tot 23:00, via je eigen toegangssysteem. Ook zijn wij dan geopend om eventuele vragen te beantwoorden. Een opslagruimte is kosteloos te reserveren.

Verhuizen is een hele operatie en er gaat altijd meer tijd in zitten dan je eigenlijk denkt. Wij van Boxx Opslag willen je een handje helpen, zodat verhuizen geen taak meer is om tegenop te zien. Daarom bieden wij verschillende verhuisdiensten aan, zoals bijvoorbeeld bij Boxx on Wheels. Buiten extra handen die kunnen helpen tillen, hebben we ook verschillende verhuisliften en -bussen te huur. Heb je geen tijd om zelf te rijden? Dan bieden wij bij onze unieke verplaatsbare boxen de gratis haal- en brengservice aan. We rijden de opslagunit precies voor je deur, zodat je opslag en transport direct samen geregeld zijn en jij daar niet meer over hoeft na te denken!

Het is bij het huren van een opslagruimte van belang dat de opslagunit goed toegankelijk is. Dat vinden wij ook en daarom is locatie Schiedam met zowel privé als openbaar vervoer goed te bereiken, zonder dat je eerst een heel eind moet lopen om bij de garagebox te komen. Kom je met de auto, dan kun je die kwijt op de parkeerplek. Die is vlak bij jouw opslagunit, hierdoor is laden en lossen ook geen probleem.

Op locatie Barendrecht vind je zeker een self storage die aan jouw wensen voldoet. De locatie bevindt zich in regio Rotterdam, waar meerdere locaties onder vallen zoals XL locatie Schiedam. Alle opslagruimtes worden schoon en droog opgeleverd en worden beveiligd door meerdere camera’s. Je kunt er 7 dagen per week terecht door middel van je persoonlijke toegangssysteem van 06:00 tot 23:00. We bieden verschillende spullen aan om je te helpen verhuizen, zoals unieke verplaatsbare opslagcontainers, verhuisliften en -bussen en extra handjes om te helpen sjouwen. Weet je nog niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Dan helpt onze ruimtecalculator je op weg. Heb je nog vragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!