Huur opslagruimte goedkoper in Breukelen.

In regio Utrecht biedt Boxx Opslag tijdelijke self storage units te huur aan. In Breukelen is onze speciale XL locatie gesitueerd, waar je gemakkelijk, veilig en goedkoop tijdelijk huurt. Gemakkelijk omdat wij diverse opslagoplossingen aanbieden, zodat er volledig aan jouw wens voldaan wordt. Denk hierbij aan self storage units, maar ook garageboxen en mobiele opslagunits. Onze locaties staan onder continue videobewaking en er is brand- en inbraakbeveiliging. Het gaat hier om jouw waardevolle spullen en die behoren veilig te zijn tijdens de opslag. Dan nog goedkoop, want hier huur je namelijk tot wel 40% goedkoper dan op andere regio locaties.

De XL locatie Breukelen is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Met zo’n 10.000m² aan vloeroppervlak hebben we ook aan parkeerplekken en ruimte om te laden en lossen gedacht. Onze opslagunits starten bij 1m³ en lopen op tot en met 27m³, maar mocht dit niet genoeg zijn dan beschikken wij ook over extra hoge en brede opslagboxen. Zo zorgen we ervoor dat echt al jouw spullen erin passen.

Je hebt de keuze gemaakt om een self storage unit te gaan huren, daarom ben je bij ons aan het goede adres. Op deze pagina vind je meer informatie over onze XL locatie in Breukelen. Informatie over welke formaten bij welke prijzen horen en welke voordelen het huren van self storage eigenlijk heeft. Op dit moment lopen er een paar acties waar je gebruik van kunt maken, zoals 50% korting op de eerste vier of acht weken die je huurt en gratis gebruik van onze verhuisbus. Ook vertellen we je wat meer over de voordelen van het huren bij Boxx Opslag, hoe je bij onze locatie in Breukelen kunt komen en hoe je in vijf simpele stappen een huurcontract afsluit. Helemaal onderaan de pagina vind je hoe je met ons in contact kunt komen als je nog meer vragen hebt en wat 5120 andere huurders van ons vinden.

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

De opslagspecialist van Nederland.

Goedkope opslag huren in onze speciale vestigingen

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €4 €16 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €6,25 €25 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €8,50 €34 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €11,25 €45 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €14,75 €59 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €18 €72 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
13.5 4.5 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €19 €76 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €20 €80 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €22,50 €90 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €26 €104 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
25 8.4 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €30,50 €122 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
27 9 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €32,75 €131 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Breukelen.

Op onze vestiging in Breukelen huur je een Opslagboxx voor de allerlaagste prijs van Nederland. Ongeacht welk formaat Opslagboxx je kiest, alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goedbeveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Goedkoopste self storage in regio Utrecht.

Op het bedrijventerrein Keulschevaart in Breukelen ligt 10.000m² aan vloeroppervlak waar onze Boxx XL locatie is. Hier bieden wij de tijdelijke huur van self storage units en unieke verplaatsbare opslagboxen aan en de huur en koop van luxe garageboxen. Externe opslagruimte kan om verschillende redenen van pas komen, zowel privé als zakelijk. Wanneer je gaat verhuizen of verbouwen en je je inboedel veilig wilt stallen. Als je een ondernemer bent met een webshop en je je voorraad liever niet thuis, maar extern in een self storage unit opslaat. Wat je reden ook is, Boxx Opslag heeft de opslagoplossing voor jou. Onze standaard opslagunits, ook wel self storage units, beginnen bij 1m³ en lopen op tot en met 27m³. Voor de niet zo standaard artikelen die je wil opslaan hebben wij onze extra hoge en brede boxen.

Vanuit zowel Amsterdam als Utrecht is Boxx Breukelen goed te bereiken via de A2. Het bedrijventerrein Keulschevaart beschikt over genoeg parkeerplaatsen en ruimte om te laden en lossen. Ook is de vestiging goed met het openbaar vervoer te bereiken, dit omdat station Breukelen op slechts 15 minuten lopen ligt.

Boxx opslag wil tijdelijke opslagruimte huren voor iedereen zo gemakkelijk, veilig en goedkoop mogelijk maken. Dit doen we onder andere door al onze locaties bereikbaar te maken. Daarnaast zijn alle opslagunits beveiligd met camera’s en inbraakbeveiliging. Om te zorgen dat al jouw spullen in de unit passen gaan we graag met je in gesprek om te kijken of we ergens bij kunnen helpen. Zo is het vaker voorgekomen dat we extra verlichting of juist een extra vloer in de unit plaatsen. Als er iets anders is waar we je mee kunnen helpen horen we het ook graag. Dit is kenmerkend voor onze service en nog een voordeel om bij Boxx Opslag te huren. Op een aantal van onze vestigingen zijn ook steekkarren en liften ter beschikking, om het in- en uitladen van je goederen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verhuizen is leuk, spannend en een hele klus op zich. Als je een periode moet overbruggen met je inboedel is het verstandig om een opslaglocatie te kiezen waar je in de tussentijd nog eens bij je spullen kunt, want je weet nooit zeker wanneer je iets nodig hebt. Om te voorkomen dat je voor, tijdens of na de verhuizing iets vergeet, hebben wij de ultieme verhuischecklist voor je samengesteld. Heb je geen zin om alles zelf te regelen? Dan bieden we Boxx on Wheels aan, de volledige verhuisservice. Hiermee zijn de opslag en transport van je inboedel samen geregeld. Daarnaast staat ook ons enthousiaste verhuisteams voor je klaar, zodat je niets meer hoeft te doen dan je spullen in- en uit te pakken.

Boxx Opslag Breukelen zorgt ervoor dat jouw huurervaring zo gemakkelijk, veilig en goedkoop mogelijk is. Nu hebben we meerdere locaties in Nederland, waarvan er één mogelijk dichter bij jou in de buurt is. Voordat je een keuze maakt, neem eens een kijkje bij onze ruimtecalculator. Deze laat je zien dat je minder ruimte nodig hebt dan je denkt en dat scheelt weer in de kosten. Als je nog vragen hebt over onze service of de mogelijkheden eens wil bespreken, neem dan snel contact met ons op!