Tijdelijke opslagruimte te huur in Capelle aan den ijssel

Boxx Opslag Capelle aan den Ijssel is er voor iedereen die tijdelijke opslagruimte wil huren. In regio Rotterdam bieden wij opslagunits aan die passen bij iedere opslagbehoefte en een service van de hoogste plank. Met opslagruimte die varieert van 1m3 naar 27m3 kun je al je spullen kwijt die je tijdelijk wil opslaan. Zo kun je wel van 6 tot en met wel 216 verhuisdozen stallen!

Omdat gemak hoog in het vaandel staat bij Boxx Opslag is de locatie Capelle aan den Ijssel goed bereikbaar en is er genoeg ruimte om te parkeren, laden en lossen. Met onze unieke mobiele opslagboxen hoef je niet eens meer na te denken over transport, want wij brengen en halen de unit voor de deur of naar een andere locatie die jou schikt.Meer informatie over onze locatie in Capelle aan den IJssel vind je op deze pagina. Specifiek lees je over welke formaten we aanbieden en de bijkomstige prijzen. Ook vertellen we meer over welke voordelen een tijdelijke self storage huren nog meer heeft. Daarnaast lees je over de voordeelacties die we op dit moment aanbieden, zoals 50% korting op de eerste vier of acht weken huur óf dat we de prijs matchen als je met een vergelijkbare offerte van een andere aanbieder komt en geven we je 10% extra korting. Na het zien van al deze voordelen laten we je weten hoe je in vijf eenvoudige stappen een huurcontract afsluit en hoe we je verder kunnen helpen. Als laatst laten we eerdere huurders aan het woord over hoe hun ervaring was met het huren bij Boxx Opslag.

De opslagspecialist van Capelle aan den IJssel.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €8 €32 Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €10,50 €42 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €12 €48 Offerte
5 1.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €13,50 €54 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €16,50 €66 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €24 €96 Offerte
10 3 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €24,50 €98 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €24,25 €97 Offerte
13.5 4.5 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €24,25 €97 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €26,25 €105 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €27,50 €110 Offerte
20 6.67 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €29,50 €118 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €31,25 €125 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €36 €144 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €40,75 €163 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Schiedam.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9 €36 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €15,75 €63 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €23,75 €95 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Cappelle .

Op onze vestiging in Capelle aan den IJssel kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Gemakkelijk opslag huren: Capelle aan den IJssel.

Boxx Opslag is de specialist in opslagverhuur van Capelle aan den IJssel! Als een van onze diensten bieden wij opslagruimte en self storage units te huur aan. Deze komen in diverse formaten van 1m3 tot en met 27m3. Daarnaast bieden wij ook extra hoge en brede opslagboxen aan voor inboedelopslag, die net dat beetje extra ruimte nodig heeft. Gemak vinden wij erg belangrijk, daarom denken we graag met je mee in het vinden van een oplossing. Zo bieden wij graag onze verhuisbussen aan of denken op een andere manier mee over het transport van jouw belangrijke spullen.

Als je opslagbehoefte van langere duur is raden we je aan eens een kijkje te nemen bij onze XL locatie in Schiedam. In Schiedam Zuid, aan de Fortunaweg is deze locatie gelegen. Hier bieden wij zakelijke en privé opslagruimte te huur aan. Hierbij kun je denken aan inboedelopslag, self storage units en archief- of voorraadopslag. Met meer dan 10.500m2 aan vloeroppervlakte kun je bij Boxx Opslag XL locatie Schiedam alles opslaan waar je zelf geen ruimte meer voor hebt. Op de locatie heb je dagelijks van 06:00 tot 23:00 toegang tot je opslagunit.

Alle opslagboxen van Boxx Opslag worden schoon en droog afgeleverd, zodat jouw spullen op de beste manier opgeslagen worden. Daarna worden ze naar één van onze vestigingen gebracht, waar ze onder constante camerabewaking staan. Zo zijn je kostbare spullen beschermd tegen het weer en kapers. Al deze voordelen voor de goedkoopste prijs én een opslagruimte is per week te huur. Met onze ruimtecalculator bereken je van hoeveel ruimte je gebruik wil maken, zo huur je nooit meer of langer dan nodig!

Een verhuizing lijkt altijd een enorm stressvolle aangelegenheid, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Het begint met een gedegen voorbereiding, zowel logistiek als financieel. Wellicht zijn er ergens kosten te besparen of besteed je het zware werk liever uit. Dan is er nog altijd het risico dat je spullen eventueel beschadigd raken, zoals breekbare spullen. Boxx Opslag biedt met Boxx on Wheels een volledige verhuis- en opslagservice aan. We rijden de opslagunit voor je deur, laden hem voor je in en stallen hem in één van onze vestigingen. Wanneer jij je inboedel weer neer wil zetten, rijden we de opslagbox naar je toe en laden we hem voor je uit. Zo voorkom je het continue in- en uitladen en daarmee verminder je de kans op beschadigingen beduidend.

Boxx Opslag locatie Capelle aan den Ijssel is dé verhuurspecialist voor tijdelijke opslagruimte. Met onze service heb je geen omkijken meer naar de transport van je spullen en of je genoeg handen hebt om te sjouwen. Zoals we eerder hebben gezegd, we vinden gemak erg belangrijk. Nu is Capelle aan den IJssel niet de enige locatie van Boxx Opslag, we hebben er nog meer binnen regio Rotterdam. Zoek je buiten regio Rotterdam, neem dan een kijkje bij één van onze andere locaties. Als je vragen hebt staat ons toegewijde team zeven dagen per week voor je klaar om deze te beantwoorden. Weet je alles wat je wil weten, vraag dan snel een offerte aan!