Tijdelijke opslagruimte verhuur in Den Haag.

Boxx verhuurt tijdelijke opslagruimte in de hoofdstad van provincie Zuid-Holland, Den Haag. Met stevige self storage units bieden wij iedereen een oplossing voor hun ruimtetekort. Voor wanneer je ruimte mist omdat je gaat verbouwen en je je inboedel veilig wil opslaan of seizoensgebonden voorraad of beursgerelateerde items niet kwijt kan in je magazijn, Boxx Opslag is er voor zowel particulier als zakelijke opslagruimte verhuur. Onze standaard opslagruimtes beginnen bij 1m3 inhoud en lopen op tot 27m3. Zo is er voor ieder wat wils!

Op deze pagina vind je alle informatie over de opslagruimte verhuur van Boxx in Den Haag. Neem een kijkje naar onze tabel met de prijzen en formaten die we aanbieden en wat extra informatie over onze XL locatie in Schiedam. We hebben alle voordelen van self storage huren en onze lopende acties voor je op een rij gezet. Daaronder vind je een korte uitleg over hoe je in vijf simpele stappen een huurcontract afsluit en met ons in contact komt als je vragen hebt. Helemaal onderaan de pagina laten we eerdere huurders aan het woord.

De opslagspecialist van Den Haag.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €9,50 €38 Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €12,25 €49 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €13 €52 Offerte
5 1.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €14,50 €58 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €16,50 €66 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €21,50 €86 Offerte
10 3 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €22,50 €90 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €27 €108 Offerte
13.5 4.5 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €28,50 €114 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €32 €128 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €38,75 €155 Offerte
20 6.67 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €42,50 €170 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €50,25 €201 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €52,25 €209 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €54,25 €217 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Schiedam.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9 €36 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €15,75 €63 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €23,75 €95 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Den Haag.

Op onze vestiging in Den Haag kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Nu in Den Haag: Self storage van Boxx.

Boxx Opslag biedt iedereen de mogelijkheid om tijdelijke opslagruimte te huren. Dit moet volgens ons gemakkelijk, veilig en goedkoop zijn. In Den Haag bieden we inwoners en ondernemers nu de mogelijkheid om self storage units te huren voor een variatie aan redenen. Een bekende reden is het opslaan van inboedel in verband met een verbouwing of verhuizing. Een self storage unit kun je daarentegen ook gebruiken voor een hobby die meer ruimte nodig had dan gedacht of het opslaan van beursgerelateerde items of seizoensgebonden voorraad. Wat de reden ook is, bij Boxx vind je een opslagunit die bij jouw opslagbehoefte past. Onze self storage units komen in verschillende groottes, beginnende bij 1m3, waar zes verhuisdozen in passen. Dit loopt op tot en met 27m3 waar je 216 dozen in kunt stallen.

Binnen een uur reizen met het openbaar vervoer en zo’n 30 minuten met eigen vervoer ligt onze XL locatie Schiedam. Deze vestiging voorziet huurders in hun behoefte met onze standaard opslagruimtes (ook wel self storage genoemd) en daarnaast onze unieke mobiele opslagunits en luxe garageboxen. Onze garageboxen zijn onderhoudsvrij, uitgerust met een luxe Hörmann roldeur en ook beschikbaar als belegging. De unieke mobiele opslagunits zijn onderdeel van onze Boxx on Wheels service. Hierbij huur je een opslagbox en zijn inboedeltransport en inboedelopslag in één geregeld. We rijden de opslagunit van de vestiging naar jou voor de deur, laden hem in en stallen hem veilig op één van onze locaties. Aan het eind van de huurperiode rijden wij hem weer voor je deur en laden hem uit. Daarnaast kun je op deze locatie gebruik maken van onze verhuisbussen, verhuisliften en steekkarren.

Naast ons brede aanbod aan opslagoplossingen verlenen wij een premium service aan al onze huurders. Onze premium service kenmerkt zich onder andere door op meerdere plekken in het land opslagruimte te verhuren, zodat er altijd een Boxx locatie bij jou in de buurt is. Daarnaast zijn al onze locaties gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer en het OV en zeven dagen per week geopend van 06:00 tot 23:00 uur, waardoor je altijd op een geschikt moment bij je spullen kunt. Want de één kan gemakkelijk door de week en de ander alleen in het weekend. Ook worden onze vestigingen bewaakt met videobewaking, brand- en inbraakbeveiliging. Als dat allemaal niet genoeg was, staan onze ruimteadviseurs iedere dag voor je klaar om te bespreken hoe jouw ervaring nog beter kan of als je nog vragen hebt.

Self storage huren kan een enorme uitkomst zijn wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen. Er komt best wat kijken bij het voorbereiden van een verhuizing, daarom is het handig om de ultieme verhuischecklist erbij te houden. Zo vergeet je niets, zoals controleren hoe je bijzondere objecten gaat verhuizen. Met Boxx on Wheels nemen we je een heleboel geregel (en gesjouw) uit handen. Bij de huur van een verplaatsbare opslagbox rijden wij deze voor je deur en laden hem in. Als jij klaar bent om je spullen weer te ontvangen, rijden wij de box naar een locatie van jouw keuze voor de deur en laden hem ook weer uit.

Onze expertise op het gebied van opslagruimte huren delen we ook graag met ondernemers. Het valt namelijk op dat steeds meer ondernemers kiezen voor zakelijke opslagruimte. Overweeg jij dit ook te gaan doen? Dan hebben wij wat tips en adviezen voor je op een rijtje gezet. Lees anders in het interview met Sean Kenney wat de opslagruimte die hij huurt voor hem en zijn onderneming doet en dat de opslaglocatie erg belangrijk is.

Boxx Opslag wil opslagruimte huren voor iedereen gemakkelijk, veilig en goedkoop maken. Daarom zijn wij door het hele land aanwezig met onze locaties en bieden we diverse opslagoplossingen aan zoals self storage units en garageboxen. Met onze ruimtecalculator bereken je makkelijk hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt, wat regelmatig minder is dan je eigenlijk zou denken. Mocht je nog vragen hebben over onze service of diensten, dan kun je iedere dag van de week tussen 09:00 en 17:30 contact opnemen met onze ruimteadviseurs. Als je weet wat je wil, kun je direct een offerte aanvragen!