Self storage huren in Hoofddorp

Boxx Opslag biedt inwoners van het mooie Hoofddorp de mogelijkheid om gemakkelijk, veilig en goedkoop tijdelijke opslagruimte te huren. De opslagverhuurspecialist van Nederland is gespecialiseerd in het verhuren van self storage units, garageboxen en unieke mobiele opslagruimtes. Onze stevige self storage units hebben diverse groottes, van 1m3 tot en met 27m3. Mocht de grootste opslagbox net niet de oplossing bieden, beschikken wij ook over extra grote en hoge boxen speciaal voor bijzondere artikelen. Naast gemak vinden wij veiligheid erg belangrijk. Daarom zijn al onze vestigingen beveiligd met camera-, brand- en inbraakbeveiliging.

Op deze pagina vind je meer informatie over de formaten van onze opslagruimtes en de bijbehorende prijzen. Daaronder lees je over onze XL locatie in Breukelen en een aantal acties die op dit moment lopen. Scroll je verder dan lees je welke voordelen huren bij Boxx nog meer heeft en hoe je in vijf simpele stappen een huurcontract afsluit. Als je vragen hebt staan we voor je klaar en kun je contact met ons opnemen. Van Feedback Company krijgen wij gemiddeld een 8.6, lees daar wat 5120 huurders precies over ons zeggen.

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €4,75 €19 Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €12 €48 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €14,25 €57 Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €15,75 €63 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €20,25 €81 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €22 €88 Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €24,75 €99 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €26,25 €105 Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €27,75 €111 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €31 €124 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €33,25 €133 Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €33,25 €133 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €33,75 €135 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €416,25 €1.665 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €49 €196 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Nu in Hoofddorp: tijdelijke opslagruimte te huur.

Tijdelijke opslagruimte kan een uitkomst zijn om veel verschillende redenen. Hierbij kun je denken aan een verhuizing naar een nieuwe woning waar je je inboedel tijdelijk voor wilt opslaan, een seizoensvoorraad stallen of archieven bewaren die binnenkort niet meer nodig zijn. Welke reden voor jou ook van toepassing is, Boxx Opslag Hoofddorp heeft de oplossing. Met self storage units in verschillende afmetingen van 1m3 tot en met 27m3 is er altijd een opslagunit waar jouw goederen in passen. Daarnaast is er nog de optie om een unieke mobiele opslagbox te huren. Deze rijden we voor je deur en laden hem in.

Op een half uurtje rijden vanaf Hoofddorp ligt onze XL locatie Breukelen. Buiten self storage units bieden we hier ook mobiele opslagboxen en garageboxen te huur aan. De luxe garageboxen, voorzien van een Hörman roldeur, zijn ook als belegging te koop. Naast de standaard afmetingen van de garagebox is er ook de mogelijkheid om extra hoge en grote garageboxen te huren. Op deze vestiging stallen wij ook onze unieke verplaatsbare opslagboxen. De vestiging staat onder constante camerabewaking en geniet brand- en inbraakbeveiliging. 

Boxx Opslag is niet voor niets de opslagverhuurspecialist van Nederland geworden. Wij prijzen ons op ons diverse aanbod qua opslagverhuur, onze service en expertise binnen de branche. Door verschillende soorten opslag en daarin ook groottes aan te bieden is er voor iedereen een geschikte oplossing voor hun ruimte tekort. Wij zijn dan ook van mening dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn voor iedereen. Daarom zijn al onze locaties gemakkelijk te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer en zijn deze zeven dagen per week geopend van in de ochtend 06:00 tot in de avond 23:00 uur. Zo heeft iedereen de flexibiliteit om bij zijn opslagunit te komen wanneer het hen uitkomt. Ook ons team van enthousiaste ruimteadviseurs staat iedere dag van de week klaar om vragen te beantwoorden of op een andere manier te helpen.

Steeds meer ondernemers kiezen er ook voor om voor zakelijke doeleinden een opslagruimte te huren. Ben jij dit ook aan het overwegen? Dan zijn er een aantal zaken om goed op te letten, zoals de ruimte zelf en de kosten, maar ook is de opslaglocatie van groot belang.

In Hoofddorp wil Boxx Opslag iedereen de mogelijkheid bieden om gemakkelijk, veilig en goedkoop opslagruimte te huren. Onze stevige self storage units staan beveiligd op onze vestiging. Is Hoofddorp niet helemaal bij jou in de buurt, neem dan vooral een kijkje bij één van onze andere locaties in Nederland. Op onze blogpagina delen we tips en tricks over onderwerpen als verhuizen, opslagruimte huren en goederen verplaatsen. Met onze ruimtecalculator kun je precies uitrekenen hoeveel ruimte je nodig hebt, zodat je nooit te veel betaald. Als de mogelijkheden wil bespreken of nog vragen hebt, kun je zeven dagen per week van 09:00 tot 17:30 uur contact met ons opnemen.