Self storage Nieuwegein. dé opslagoplossing voor jou!

Bij opslaglocatie Nieuwegein bieden we opslagruimte aan die aansluit op ieders opslag wens en -behoefte. Of je nou je inboedel wilt opslaan, omdat je nog nét niet je eerst gekochte eigen woning kan betrekken. Of je onderneming groeit en gaat naar een groter kantoor en hebt een plek nodig om je archieven en administratie even kwijt te kunnen.

Nieuwegein is de locatie die met jou meedenkt omdat iedere situatie uniek is. Net als onze unieke verplaatsbare opslagruimtes. Met een afmeting van 3m3 tot 27m3 is er altijd een self storage waar jij je spullen in kwijt kunt. Heb je nou iets met een bijzondere vorm of afwijkende grootte? Dan denken we graag met je mee en bieden we extra brede en hoge opslagruimtes aan.

Hét grote voordeel van onze unieke verplaatsbare boxen is dat ze zeer flexibel inzetbaar zijn. Wij helpen graag een handje en leveren de lege box praktisch aan je drempel, zodat jij de dozen alleen nog maar in de box hoeft te zetten! Want minder sjouwen is beter. Daarna rijden wij hem terug naar onze, met camera’s beveiligde, opslag zodat je zeker weet dat je spullen veilig staan. Tussentijdse toegang tot je spullen nodig? Maak dan gebruik van je eigen kleine unit voor je belangrijkste items.

We snappen dat je meer wil weten over de services die Boxx Opslag aanbiedt. Daarom staat er op deze pagina nog meer informatie die handig is. Een daarvan is prijzen en formaten, want je wilt natuurlijk weten welk formaat opslagruimte je gaat huren. Ook staat er meer informatie over regiolocatie Breukelen waar je vaste garageboxen kunt huren. Gevolgd door de acties die we je nu aanbieden en welke voordelen opslagruimte huren bij Boxx Opslag nog meer heeft. In vijf simpele stappen sluit je een huurcontract af, dat leggen we je verder op de pagina uit. Hoe je met ons in contact kunt komen, hoe we je verder kunnen helpen én wat 5120 huurders voor jou van ons vinden, vind je daarna. Als laatst hebben we nog wat extra informatie over de regio toegevoegd als je ook voor andere locaties openstaat.

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €5 €20 Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €10 €40 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €11,25 €45 Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €12,50 €50 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €13 €52 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €17 €68 Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €18,75 €75 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €19,25 €77 Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €19,75 €79 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €23,75 €95 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €26,75 €107 Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €28,75 €115 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €30,50 €122 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €33,75 €135 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €37 €148 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Transport en opslag in Nieuwegein.

Boxx Opslag verhuurt opslagruimtes op verschillende locaties in Nederland, waaronder Nieuwegein, in regio Utrecht. De self storage units zijn zeer geschikt voor particuliere als eveneens zakelijke opslag. De unieke mobiele boxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat al je spullen erin passen, van 3m3 tot 27m3. Toch heb je vaak minder ruimte nodig dan je denkt. Als je zeker wilt weten hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt, helpt onze ruimtecalculator je op weg. Heb je een bankstel dat net iets breder is of stellingen die hoger zijn dan normaal, dan bieden we een oplossing met onze extra hoge of brede boxen. Voor elke opslagbehoefte hebben wij een oplossing en denken graag met je mee. De mobiele boxen rijden we pal voor je deur, zodat in- en uitladen geen probleem hoeft te zijn. En als dat nog niet genoeg was, bieden we je ook een gratis verhuishulp aan zodat sjouwen verleden tijd is.

Ben je buitenshuis op zoek naar een permanente opslag voor je goederen, dan biedt onze XL-locatie Breukelen in regio Utrecht mogelijkheden. Op deze locatie heb je 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 toegang met je eigen persoonlijke toegangssysteem. Deze boxen worden beveiligd met meerdere camera’s zodat je zeker weet dat je waardevolle spullen beschermd worden. Daarnaast zijn de boxen schoon, droog en goed bereikbaar. De locatie is vanaf de A2 met eigen vervoer gemakkelijk te bereiken en met het openbaar vervoer ook. De boxen liggen maar 1,2 km van station Breukelen. Vanuit onze extra large locatie in Breukelen bieden we ook verschillende services te huur aan, zoals verhuisbussen en -liften. Als ondernemer heb je zelfs de mogelijkheid om ruimte te huren tot 4000m2!

Buiten ons enorme aanbod van vaste en mobiele opslagruimtes en diverse verhuisservices, biedt Boxx gegarandeerd de laagste prijs voor opslagunits van hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service. Bij Boxx Opslag denken wij graag met je mee om een passende oplossing te vinden bij jouw opslagbehoefte. Zo kwam Sean Kenney, een kunstenaar die bij ons zijn grote voorraad Lego blokjes opslaat. Om zo’n specifieke opslagruimte te creëren gaan we graag met je in gesprek.

 

We weten dat het verhuizen van je inboedel een hele klus kan zijn met veel geregel en gedoe. Daarom is het van belang te weten wat en hoe je moet voorbereiden, een checklist en een kostenoverzicht te maken. Mocht je nou willen besparen op je verhuizing dan hebben we deze tips voor je op een rijtje gezet of kun je gebruik maken van Boxx on Wheels. Met deze service brengen en halen we je opslagruimte en helpen we je met inladen.

Boxx Opslag locatie Nieuwegein biedt je de mogelijkheid je spullen op te slaan vanaf je drempel, met de unieke mobiele opslagruimte. Met de gratis ophaalservice en gratis verhuizers, is het stallen van je goederen een fluitje van een cent. In de buurt is XL-locatie Breukelen, goed bereikbaar en 7 dagen per week geopend. Boxx Opslag garandeert de laagste prijs en uitstekende service. We denken graag met je mee om te zorgen dat de opslag of een verhuizing zo soepel mogelijk verloopt . Onze ruimtecalculator helpt je op weg om de geschikte afmeting te vinden en we staan 7 dagen per week voor je klaar om andere vragen te beantwoorden. Heb je vragen, neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wil je meer tips, tricks en leuke informatie, neem dan ook een kijkje op onze blogpagina!