Self storage te huur in Purmerend.

Nu ook in Purmerend: Boxx Opslag! De opslagverhuurspecialist van Nederland met een groot aanbod aan opslagoplossingen. Hierbij kun je denken aan onze standaard opslagruimtes, ook wel self storage genoemd. Met opslagboxen variërend van 1m3 in inhoud tot en met 27m3 aan inhoud is er altijd een opslagbox waar al jouw spullen in passen. Bij Boxx Opslag huur je gemakkelijk, veilig én goedkoop tijdelijke opslagruimte.

Op deze pagina vind je alle informatie over opslagruimte verhuur in Purmerend. We vertellen je over de voordelen van het huren van self storage en over welke formaten en bijbehorende prijzen we beschikken. Op niet al te verre afstand bevindt zich onze XL vestiging in Breukelen. Daaronder lees je meer over de acties die we op dit moment hebben lopen, hoe je een huurcontract afsluit en met ons in contact komt. Als laatst laten we een paar van onze huurders aan het woord.

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €9,50 €38 Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €11,50 €46 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €13 €52 Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €14,50 €58 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €16,25 €65 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €17,50 €70 Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €20,25 €81 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €24,50 €98 Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €26,50 €106 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €28,25 €113 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €31 €124 Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €31,75 €127 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €32 €128 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €42,75 €171 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €48 €192 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Opslagruimte verhuur in Purmerend.

In regio Waterland in Noord-Holland bevindt zich het prachtige, rustieke Purmerend. In deze omgeving biedt Boxx Opslag, zowel particulier als zakelijk, opslagruimte te huur aan. Bij particuliere redenen kun je denken aan inboedelopslag tijdens een verbouwing. Een zakelijke reden om opslagruimte te huren is seizoensgebonden voorraad of het opslaan van goederen. Onze self storage units hebben een inhoud van 1m3 tot en met 27m3, waardoor er voor iedereen een geschikte opslagruimte beschikbaar is.

Zo’n 40 minuten verder rijden met de auto ligt XL locatie Breukelen. Op deze locatie heb je de mogelijkheid tot het huren van onze standaard opslagruimtes, garageboxen en unieke verplaatsbare opslagboxen. De locatie wordt bewaakt met video-, brand- en inbraakbeveiliging en is voorzien van toegangscontrole. De garageboxen zijn voorzien van een luxe Hörmann roldeur en bevinden zich in een geconditioneerde binnenhal. De speciale verplaatsbare opslagboxen zijn onderdeel van Boxx on Wheels, de volledige verhuisservice. Met deze service zijn inboedelopslag en -transport en verhuizing in één geregeld. Geen gedoe meer met het huren van een aparte opslagunit en verhuisbus en je hoeft zelf geen doos te sjouwen.

 

Buiten een divers aanbod qua opslagruimtes, biedt Boxx Opslag een uitstekende service. Wij willen dat opslagruimte verhuur gemakkelijk, veilig en goedkoop is voor iedereen. Daarom is onze service gericht op het zo gemakkelijk en prettig mogelijk maken van jouw ervaring. Zo zijn onze ruimteadviseurs zeven dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen. Onze locaties zijn wijdverspreid door het land en iedere dag van de week van 06:00 tot 23:00 uur geopend zodat jij altijd bij je spullen kan wanneer je dat wil. Of dat nou op maandagochtend vroeg of vrijdagavond laat is. De opslagruimte die je huurt is zo aan te passen en in te richten dat hij precies past bij wat je zoekt. Zo hebben we regelmatig in onze hoge garageboxen extra verlichting en vloer geplaatst. Als je geen zin hebt om je inboedeltransport los te regelen van de opslag bieden wij Boxx on Wheels aan. De volledige verhuisservice inclusief inboedelopslag. Bij de huur van een opslagunit zit de transport van en naar de vestiging inbegrepen en helpt ons doorgewinterde team van verhuizers met het in- en uitladen van je inboedel.

Onze expertise delen we graag via onze blog. Zo kun je daar van alles vinden over de voorbereiding van een verhuizing, tips en tricks om een verbouwing te overleven, waar op te letten bij het kiezen van een opslaglocatie en waarom steeds meer ondernemers eigenlijk voor zakelijke opslagruimte kiezen.

Boxx Opslag is de verhuurexpert van Nederland en hebben dé opslagoplossing voor jouw ruimtetekort. Breng snel een bezoek aan onze ruimtecalculator om te zien hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt. Vaak is dit minder dan je in eerste instantie dacht en dat is prettig voor de portemonnee. Heb je toch een artikel met een afwijkende grootte, dan bieden onze extra brede en hoge boxen een oplossing. Als je weet hoeveel ruimte je nodig hebt kun je voor één van onze locaties in een paar stappen een huurcontract afsluiten. Wil je meer informatie of heb je nog een paar vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op!