IN Rijswijk TIJDELIJKE OPSLAGRUIMTE HUREN

Je hebt een nieuwe hobby, maar thuis niet genoeg ruimte om deze uit te oefenen of je bent sinds kort begonnen met ondernemen en zoekt een plek om wat inboedel te stallen. Dit zijn een paar redenen om opslagruimte te huren en Boxx Opslag biedt de oplossing. Voor zowel particuliere als zakelijke huurders is selfstorage een uitkomst. Of het nou gaat om tijdelijke of langdurige huur, bij ons kun je terecht, zowel particulier als zakelijk. Boxx Opslag biedt in tegenstelling tot andere verhuurders van opslagruimte de mogelijkheid een opslagunit per week te huren in plaats van per maand. Ideaal als het om een korte periode gaat, zo staan je spullen schoon, droog en veilig opgeslagen en betaal je nooit meer voor je opslagunit dan nodig. Weet je niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Onze adviseurs staan klaar om je te helpen of probeer onze ruimtecalculator.

Op verschillende locaties door heel Nederland biedt Boxx Opslag schone, droge en beveiligde opslagboxen aan voor zowel zakelijke als particuliere verhuur. Op onze locatie in Rijswijk heb je keuze uit 15 verschillende maten opslagunits. Deze lopen van 1m3 tot en met 27m3, daar kun je van een paar verhuisdozen tot de inboedel van een vierkamerwoning in opslaan. Twijfel je of je genoeg ruimte hebt in je opslagunit? Onze ruimtecalculator helpt je met een berekening. Bij Boxx Opslag huur je de opslagruimte die aan jouw wensen voldoet.

Alle locaties met opslagruimte zijn met zowel eigen als openbaar vervoer gemakkelijk en snel te bereiken. Er is ruime parkeergelegenheid en de mogelijkheid om vlakbij de opslagunit te laden en lossen. Ben je niet in de gelegenheid om zelf van en naar de opslagbox te rijden, dan biedt Boxx Opslag de unieke verplaatsbare inboedel opslagbox aan. Omdat we meedenken met transport en het gemak van de huurder vooropstellen kun je gebruik maken van onze ophaal- en afleverservice. Zodoende kan je jouw inboedel gewoon voor de deur kunt in- en uitladen in de regio.

Verder vind je op deze pagina meer informatie over de prijzen en afmetingen van de opslagruimtes die je kunt huren. Ook kun je hier terecht voor informatie over de openingstijden, beoordelingen van andere huurders, de voordelen van Boxx, lopende acties en tips. Daaronder staat een stappenplan voor het afsluiten van een huurcontract en hoe je met ons in contact kunt komen.

De opslagspecialist van Rijswijk.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €6,75 €27 Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €9,50 €38 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €12 €48 Offerte
5 1.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €13,25 €53 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €16,50 €66 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €17,75 €71 Offerte
10 3 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €21,50 €86 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €24 €96 Offerte
13.5 4.5 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €28,25 €113 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €29,75 €119 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €31 €124 Offerte
20 6.67 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €33,75 €135 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €35,50 €142 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €38 €152 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €40,75 €163 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Schiedam.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9 €36 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €15,75 €63 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €23,75 €95 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Rijswijk.

Op onze vestiging in Rijswijk kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

OPSLAGRUIMTE IN RIJSWIJK OP MAAT.

Boxx Opslag is dé specialist op het gebied van opslagruimte verhuren. Met meerdere locaties in Nederland is er altijd een opslagunit die voldoet aan jouw wensen bij jou in de buurt. Boxx Opslag biedt maar liefst vijftien verschillende formaten opslagboxen aan. Deze zijn allemaal schoon, droog en goed beveiligd en worden zowel particulier als zakelijk verhuurd. Eén van onze locaties is Rijswijk in provincie Zuid-Holland.

Een andere Boxx Opslaglocatie in de buurt is de XL-vestiging in Schiedam. Met een oppervlak van maar liefst 7650 m2 biedt deze opslaglocatie buiten de standaard opslagunits ook extra hoge garageboxen en unieke mobiele opslagcontainers. Bij de huur van de unieke mobiele opslagcontainers hoort de gratis ophaal- en afleverservice. Deze service zorgt ervoor dat je spullen zo van de voordeur naar de opslag en weer terug gaan. Daar komt bij kijken dat onze verhuizers je ook nog eens helpen met sjouwen. Zo helpen wij mee alles zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Beide services, de transport service en verhuishulp, zijn voor zowel zakelijk als privé huren van toepassing.

Naast de goed geregelde gratis transport van je inboedel en de laagste prijs heeft huren bij Boxx Opslag nog een paar andere voordelen. Alle locaties zijn droog, schoon, zeven dagen per week open en de gehele dag te bezoeken van 06:00 tot 23:00. Met de kosteloze transportdienst kun je met gemak de opslagbox direct voor de deur plaatsen, zodat je de spullen die je wil opslaan zo in selfstorage plaatst. Gemak vinden wij belangrijk voor onze huurders, daarom kun je online in vijf simpele stappen per week een huurcontract afsluiten en zijn wij de hele week geopend voor bezoek en vragen.

Als je gaat verhuizen wil je dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Daarom hebben we een ultieme verhuischecklist samengesteld, zodat je voor, tijdens en na het verhuizen niets vergeet. Daarbij komen onze verhuizers en verhuisliften je graag helpen. Een aantal Boxx Opslag locaties bieden Boxx on Wheels aan, deze dienst komt gratis bij het huren van een mobiele opslagruimte.

We kunnen begrijpen dat je in de tussentijd even bij je spullen wilt. Daarom zijn alle locaties gemakkelijk te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer en niet ergens achter op een afgelegen industrieterrein gevestigd. Boxx Schiedam bevindt zich vlakbij de historische binnenstad van Schiedam. Op 10 minuten lopen vind je het centrum en gemakkelijk te bereiken met de auto. Vanaf het NS station Schiedam is het maar 15 minuten naar de vestiging.

Dé specialist op het gebied van opslagruimte in Nederland is Boxx Opslag, met een locatie in Rijswijk. Op deze locatie vind je vijftien verschillende soorten opslagunits die aan iedere opslagbehoefte kunnen voldoen. Daarnaast biedt Boxx Opslag de gratis ophaal- en aflever service bij het huren van een mobiele opslagbox. Voor een schone, droge, goed beveiligde opslagunit die de hele dag te bezoeken is en wekelijks te huur, is Boxx het juiste adres.