Boxx Opslagverhuur in Rotterdam.

In het levendige en bruisende Rotterdam biedt Boxx Opslag tijdelijke opslagruimte te huur aan. Gespecialiseerd in opslagruimte verhuur bieden wij opslagoplossingen aan voor iedereen die met ruimtetekort kampt. Een self storage unit is een ideale oplossing voor wanneer je gaat verbouwen of verhuizen. Of voor zakelijke doeleinden als het tijdelijk opslaan van archieven of voorraad voor een webshop. Een standaard opslagruimte begint bij een inhoud van 1m3 en loopt op tot en met 27m3. Voor artikelen met een afwijkende afmeting hebben we onze extra hoge en brede opslagboxen. Wat de reden van je opslag ook is of welke afmeting je ook zoekt, bij Boxx Opslag zit je goed.

Op deze pagina vind je meer informatie over de prijzen en formaten die we te huur aanbieden. Op onze XL locatie in Schiedam bieden we extra opslagruimtes aan, we vertellen je in het kort wat over deze locatie zoals prijzen, formaten en locatiegegevens. Puntsgewijs leggen we je uit welke voordelen het huren van een externe opslagruimte heeft en welke acties we op dit moment voeren. Een huurcontract sluit je in vijf simpele stappen af en als je daar vragen over hebt vertellen we je hieronder hoe je met ons in contact kunt komen.

De opslagspecialist van Nederland.

Goedkope opslag huren in onze speciale vestigingen

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €4,75 €19 Offerte
3 1 De inhoud van een kleine kinderkamer. Ruimte voor 24 verhuisdozen. €9,50 €38 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €12 €48 Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €13,50 €54 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €14 €56 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €20,25 €81 Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €22,50 €90 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €23,75 €95 Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €26,25 €105 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €29,50 €118 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €31 €124 Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €33,25 €133 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €34,25 €137 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €38 €152 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €41,50 €166 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Schiedam.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9 €36 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €15,75 €63 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €23,75 €95 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Rotterdam.

Op onze vestiging in Rotterdam huur je een opslagunit voor de allerlaagste prijs van Nederland. Ongeacht welk formaat unit je kiest, alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goedbeveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Opslagruimte te huur in Rotterdam.

Rotterdam is met meer dan een half miljoen inwoners de op een na grootste stad van Nederland qua inwoneraantal. Het is een mooie, drukke stad waar het regelmatig voorkomt dat er ruimtetekort is. Bijvoorbeeld voor het opslaan van meubelen en inboedel of een bijzondere hobby. Boxx biedt al deze mensen nu een oplossing voor hun probleem met tijdelijke opslagruimte. Onze stevige self storage units zijn niet alleen een oplossing voor de inwoners van Rotterdam, maar ook voor haar ondernemers. Externe opslagruimte huren kan hulp bieden bij het opslaan van seizoensgebonden producten, als voorraad of meubelen, of om materialen voor beurzen en exposities op te slaan. De self storage units beginnen bij 1m3, waar zo’n zes verhuisdozen in passen. Ze lopen op tot 27m3 waar de inboedel van een vierkamerwoning in past, oftewel 216 verhuisdozen.

Op slechts twintig minuten rijden met de auto of veertig minuten met het openbaar vervoer ligt onze XL locatie Schiedam. Hier verhuurt Boxx buiten self storage units ook luxe garageboxen en unieke verplaatsbare opslagruimtes. Op deze met videobeveiliging bewaakte locatie bevinden de garageboxen zich in een geconditioneerde binnenhal en zijn voorzien van een luxe Hörmann roldeur. Daarnaast is de vestiging voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. De huur van een mobiele opslagbox wordt voorzien van transport van en naar de vestiging en een team verhuizers die de unit voor je inladen. Tijdens de huurperiode kun je gratis gebruik maken van een kleine opslagunit, zodat je bij je meest belangrijke spullen kunt. De unieke verplaatsbare opslagboxen zijn onderdeel van Boxx on Wheels.

Boxx Opslag is de opslagverhuurexpert van Nederland. Dat hebben we te danken aan onze expertise op het gebied van opslagverhuur, diverse aanbod in opslagoplossingen en fantastische service. Onze expertise delen we graag met iedereen via onze blog, dus neem daar een kijkje voor tips en tricks aangaande opslag huren, verhuizen en opslaglocaties. Voor zowel zakelijk als privé kun je hier terecht. Omdat niet iedere opslagwens hetzelfde is bieden we graag een variatie aan opslagmogelijkheden op diverse locaties in het land aan, zoals garageboxen en self storage. Al onze locaties zijn iedere dag van de week open van 06:00 tot 23:00 uur. Daarnaast willen we dat iedere ervaring zo goed mogelijk is en kijken we graag met jou of we iets kunnen doen om deze nog beter te maken. Zo hebben we regelmatig een extra vloer geplaatst in één van onze hoge garageboxen of extra verlichting geplaatst. Daarnaast staan onze ruimteadviseurs zeven dagen per week voor je klaar van 09:00 tot 17:30 uur om al je vragen te beantwoorden.

Ga je binnenkort verhuizen? Zorg dan dat je goed voorbereid bent en loop de ultieme verhuischecklist langs zodat je niets vergeet. Een verbouwing is daarentegen ook een flinke onderneming en met deze tips kom je er fluitend doorheen. In de tussentijd kan Boxx on Wheels je helpen met je inboedeltransport – en opslag.

Boxx Opslag wil opslagruimte huren voor iedereen gemakkelijk, veilig en goedkoop maken. Dit doen we onder andere door op verschillende vestigingen in het land een verscheidenheid aan opslagruimtes aan te bieden. Heb je gezien wat je zoekt? Bereken dan met onze ruimtecalculator snel hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt, want dat is vaak minder dan je in eerste instantie dacht. Dat scheelt weer in de kosten! Als je nog vragen hebt staat ons enthousiaste team van ruimteadviseurs iedere dag voor je klaar!