Tijdelijk opslagruimte in Utrecht huren

Bij Boxx huur je een tijdelijke opslagruimte voor een lagere prijs dan bij andere opslag aanbieders in de buurt. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Nog geen idee hoeveel ruimte nodig is voor de opslag van jouw inboedel? Vaak heb je minder ruimte nodig dan je verwacht. Met onze ruimtecalculator kun je eenvoudig berekenen hoeveel ruimte nodig is. Boxx heeft een flexibel contract dat per week opzegbaar is. Zo betaal je niet meer dan nodig is. 

De locatie in Utrecht is voorzien van schone, droge en goed beveiligde opslagunits. Boxx self storage is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Op deze locatie kun je kiezen uit 15 verschillende soorten opslagformaten voor self storage. De opslagmogelijkheden lopen uiteen van het opslaan van een voorraadkast tot de volledige inboedel van een vierkamerwoning voor particuliere huurders. Bedrijven kunnen de opslagunits gebruiken van archiefopslag tot magazijn. 

Meer weten over de prijzen en de formaten van onze vestiging in Utrecht of een regiolocatie in de buurt? Verder op de pagina is hier een overzicht van te vinden. Ook kun je op deze pagina terecht voor acties, locatiegegevens, beoordelingen en tips. Verder is een stappenplan voor het afsluiten van een huurcontract te vinden. Voor andere vragen kunt u terecht bij de contactgegevens op deze pagina.

De opslagspecialist van Utrecht.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €5 €20 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €7 €28 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €9,75 €39 50% korting 1ᵉ 12 weken Nee, wel korting Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €10,75 €43 50% korting 1ᵉ 12 weken Ja Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €11,50 €46 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €17,50 €70 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €19,25 €77 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €20,25 €81 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €21,50 €86 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €22,25 €89 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €26 €104 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
20 6.67 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €28,75 €115 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €31,75 €127 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
25 8.33 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €34,75 €139 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte
27 9 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €38 €152 50% korting 1ᵉ 12 weken ja Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €4 €16 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Utrecht.

Op onze vestiging in Utrecht kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Opslagruimte huren in Utrecht.

De opslaglocatie van Boxx in Utrecht is centraal gelegen. Het is een nieuwe vestiging met veel opslagmogelijkheden. Er zijn diverse soorten opslagformaten voor zowel particuliere als zakelijke huurders. Van voorraadopslag tot het opslaan van een volledige inboedel en van een archiefopslag tot aan een heel magazijn. Het is allemaal mogelijk bij Boxx.

De nieuwe opslaglocatie in Utrecht ligt gelegen in het bedrijvengebied Kanaleneiland. In dit gebied zijn ook verschillende grote winkels gevestigd zoals Ikea Utrecht, Prenatal, Leen Bakker, Kwantum en Woonboulevard Utrecht. Deze winkels zijn op loopafstand van de opslag vesting. De opslag vestiging van Boxx is een nieuwbouwcomplex welke voorzien is van beveiligingscamera’s en alarmopvolging. De opslagunits zijn droog en schoon, waardoor jouw inboedel veilig staat opgeslagen. Alleen huurders van een opslag ruimte zijn dagelijks toegestaan op de vestiging middels een persoonlijk toegangssysteem.

Boxx is de opslagspecialist van Utrecht en omgeving. Bij Boxx betaal je niet alleen de laagste prijs, maar krijg je ook goede service en optimaal gemak. De adviseurs staan iedere dag voor je klaar om jou te helpen met het vinden van de opslagunit die bij jouw wensen past. Je denkt vaak meer ruimte nodig te hebben dan je werkelijk gebruikt, maar door middel van de ruimtecalculator kun je precies uitrekenen hoeveel opslag nodig is. Boxx heeft flexibele huurcontracten. Je kunt huren voor zowel korte als lange opslagperiodes en wekelijks opzeggen. 

Boxx biedt meerdere oplossingen voor het opslaan en verplaatsen van inboedel of zakelijke spullen. Bij meerdere opslagformaten kun je gebruik maken van een gratis verhuisbus. Ideaal om grote meubels mee te vervoeren of veel meer spullen in één keer te verplaatsen. Daarnaast biedt Boxx ook Boxx on Wheels aan. Dit is opslag en vervoer in één. De mobiele opslagunit wordt voor de deur gereden zodat de inboedel door de verhuishulp in- of uitgeladen kan worden. De opslagunit wordt opgeslagen op een vestiging bij jou in de buurt. Het is mogelijk om tussentijds toegang te krijgen tot jouw spullen. 

De vestiging van Boxx in Utrecht is 7 dagen per week vanaf 06.00 tot 23.00 geopend. Als huurder heb je altijd toegang tot de vestiging waar jij een opslagruimte huurt. Boxx Utrecht is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Als je met het openbaar vervoer komt kun je met de bus het dichtste bij de vestiging komen. De bushalte van bus 7 stopt zelfs tegenover de vestiging in Utrecht. Met eigen vervoer kun je de vestiging snel bereiken via de A12 en A17. De vestiging is vlak naast de afslag van de A12 gelegen. Op het terrein in Utrecht is genoeg parkeerplek en ruimte om te laden en lossen.  

De opslag vestiging van Boxx in Utrecht is centraal gelegen en makkelijk op meerdere manieren te bereiken. Op deze locatie kun je zowel als particulier als zakelijk opslagruimte huren. Boxx Utrecht heeft een flexibel huurcontract dat iedere week opzegbaar is. Middels de ruimtecalculator huur je niet meer ruimte dan nodig is en betaal je de laagste prijs. De vestiging in Utrecht is iedere dag geopend en alleen huurders hebben toegang. Een tijdelijke opslagruimte huren bij Boxx Utrecht is ideaal door het ruime aanbod van opslagmogelijkheden voor de laagste prijs. De vestiging heeft droge en schone opslagunits die goed beveiligd zijn. Zo staan jouw spullen veilig en beschermd opgeslagen.