Opslagruimte huren bij de opslagspecialist van Wormerveer.

In het mooie aan de Zaan gelegen Wormerveer vind je Boxx Opslag, de opslagverhuurspecialist van regio Zaanstad! Deze locatie biedt opslagruimte voor ieders wat wils en ons aanbod sluit aan op iedere opslagbehoefte. Hier kun je verschillende formaten opslagruimte huren vanaf 1m3 tot en met 27m3. Deze opslagunits bieden genoeg ruimte om tot wel 217 verhuisdozen kwijt te kunnen! Als je wil weten hoeveel ruimte je nodig hebt kun je onze ruimtecalculator raadplegen. Die helpt je op weg!

Bij Boxx Opslag staat gemak voorop, daarom vind je onze self storage units ook niet op afgelegen industrieterreinen. Opslaglocatie Wormerveer is met de auto gemakkelijk te bereiken vanaf de N203 en met het openbaar vervoer is het slechts een kwartiertje lopen vanaf het station.

Op deze pagina vind je meer informatie over Boxx Wormerveer en de services die we aanbieden. We vertellen je over de voordelen van onze locatie Wormerveer, de prijzen en formaten die je daar kunt vinden en een paar andere voordelen van een tijdelijke self storage unit. Iets daaronder lees je meer over de acties die we op dit moment hebben lopen, zoals 10% korting wanneer je een vergelijkbare offerte van een concurrent kunt laten zien of 50% korting op de eerste vier weken én gratis gebruik van één van onze verhuisbussen. Maar dat is nog niet alles, want er zijn nog meer voordelen verbonden aan het huren van opslagruimte bij Boxx Opslag. Verder vind je de locatiegegevens van Boxx Wormerveer, hoe je een huurcontract in vijf simpele stappen kunt afsluiten, hoe je met ons in contact kan komen en wat maar liefst 5120 huurders die je voor gingen van ons vinden.

De opslagspecialist van Wormerveer.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €3,50 €14 50% korting 1ᵉ 8 weken Nee, wel korting Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €8,75 €35 50% korting 1ᵉ 8 weken Nee, wel korting Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €18,50 €74 50% korting 1ᵉ 8 weken Nee, wel korting Offerte
5 1.8 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €20,50 €82 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €20,50 €82 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €22,75 €91 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
10 3.3 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €25 €100 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
12 4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €28,50 €114 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
13.5 4.6 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €28,50 €114 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
15 5.7 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €31,50 €126 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
18 6.8 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €37,50 €150 50% korting 1e 8 weken ja Offerte
20 6.67 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €43,25 €173 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €46,50 €186 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
25 8.3 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €50,25 €201 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €52,25 €209 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Wormerveer.

Op onze vestiging in Wormerveer kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Tijdelijke opslagruimte huren middenin regio Zaanstad.

Boxx Opslag Wormerveer biedt self storage units aan voor zowel particulier als zakelijke opslag. De locatie bevindt zich op een centrale ligging aan de Insulindelaan, vlakbij Aan het Plein. In Wormerveer komen opslagunits in verschillende formaten, variërend van 1m3 tot en met 27m3. In deze self storage units kun je van alles stallen. Zo kun je in een minibox al zes verhuisdozen kwijt, oplopend tot de inboedel van een vierkamerwoning. Onze opslagruimtes worden schoon en droog opgeleverd, zodat je zeker weet dat je spullen beschermd zijn.

Samen met Purmerend en Zaandam valt Wormerveer onder regio Zaanstad. In Purmerend en Zaandam wordt gebruik gemaakt van onze unieke mobiele opslagboxen. Om onze huurders van alle gemakken te voorzien, rijden wij deze van de opslag naar een locatie van jouw keuze, pal voor de deur. Zo kan de opslagruimte met alle gemak worden ingeladen. Dan rijden wij hem voor je terug naar de opslaglocatie en wanneer je hem nodig hebt, hoef je alleen maar een afspraak te maken en brengen we hem weer naar je terug. Zo simpel kan opslagruimte huren zijn!

Buiten een centrale ligging en formaten die aan ieders wens voldoen, heeft opslagruimte huren bij Boxx Opslag meer voordelen. Onze opslagboxen worden schoon en droog opgeleverd en continue door meerdere camera’s beveiligd. Wij weten als geen ander dat flexibiliteit belangrijk is bij het huren van een self storage unit, want de ene keer ben je beschikbaar in de avond en de andere in het weekend. Daarom kun je de opslagruimte zeven dagen per week bezoeken, tussen 06:00 en 23:00. Deze sluit je af met je eigen slot, waardoor alleen de sleutelhouders toegang hebben tot jouw goederen. Een self storage unit is al wekelijks te huur en als je extra hulp nodig hebt bieden wij die ook aan, in de vorm van verhuisbussen, verhuizers en verhuisliften. Een contract sluit je in maar vijf simpele stappen af.

De reden om tijdelijke opslagruimte te huren is voor iedereen anders. Het kan zijn dat je privé gaat verbouwen of verhuizen of dat je zakelijk gaat groeien en administratie wil opslaan. Bij een verhuizing en verbouwing zijn verbazingwekkend veel zaken om extra goed op te letten. Om te zorgen dat jij niets vergeet hebben we de ultieme verhuischecklist samengesteld en een gids hoe je verbouwing te overleven. Ga je een opslagunit met zakelijke bedoelingen huren, bieden we je advies en tips zodat jij de opslagunit kiest die écht bij jouw past.

Bij het kiezen van een opslaglocatie is het van groot belang dat deze goed bereikbaar is. Daar zijn wij het helemaal mee eens en daarom vind je onze locaties alleen op goed bereikbare en centrale plekken. De opslaglocatie Wormerveer is zowel met privé als openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto, dan rij je via de A8 en de A10 richting Amsterdam of Alkmaar zo naar de locatie. Het treinstation Wormerveer ligt op een kwartiertje lopen, zodat je ook met het openbaar vervoer prima op de locatie kunt komen.Op opslaglocatie Wormerverveer biedt Boxx Opslag de opslagruimte die voldoet aan jouw opslagwens. Via de ruimtecalculator bereken je hoeveel ruimte je nodig hebt, zodat je nooit teveel huurt. Zit dat wat je zoekt er niet tussen, kijk dan eens naar onze XL-locatie in Breukelen of neem contact op met een van onze ruimteadviseurs. Zij staan zeven dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!