Self storage units in Zaandam.

In het mooie Zaandam is Boxx Zaandam gevestigd waar tijdelijke self storage units verhuurt worden. De opslagruimtes hebben een grootte variërend tussen de 1m³ en 27m³, zodat iedereen een passende opslag oplossing geboden kan worden. In een kleine opslagunit passen 6 verhuisdozen, waar in de grootste wel 216 verhuisdozen passen. Boxx Opslag vindt dat externe opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn. Daarom zijn alle Boxx locaties, inclusief Zaandam, met eigen en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Verder op deze pagina vertellen we je meer over de formaten van onze opslagunits en de bijbehorende prijzen. Ook vind je meer informatie over onze XL locatie Breukelen en welke acties we op dit moment hebben lopen. Daaronder vind je hoe je een huurcontract kunt afsluiten in vijf makkelijke stappen, hoe we je verder kunnen helpen en recensies van eerdere huurders.

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €5,50 €22 Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €9,75 €39 Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €17 €68 Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €19 €76 Offerte
6 2 Kleine studentenkamer. 48 verhuisdozen. €21,25 €85 Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €27,25 €109 Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €29 €116 Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €32 €128 Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €35 €140 Offerte
15 5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €36 €144 Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €38 €152 Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €41,25 €165 Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €43,25 €173 Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €46 €184 Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €47,50 €190 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Breukelen.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 1.7 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9,25 €37 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €16,25 €65 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte
20 6.7 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €24,50 €98 50% korting 1ᵉ 4 weken Offerte

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Te huur in Zaandam: tijdelijke opslagruimte.

Er zijn een heleboel aanleidingen om een self storage unit te gaan huren. Zoals een verhuizing of verbouwing. Maar ook het opslaan van goederen voor je webshop of extra hobbyruimte. Wat de reden ook is, Boxx Opslag heeft de externe opslagruimte voor jou! Als opslagverhuurexpert van Nederland doen wij er alles aan om het huren van een opslagruimte zo gemakkelijk, veilig en goedkoop mogelijk te maken. Gemakkelijk door de bereikbaarheid van onze locaties en service die we bieden. Veilig door bewaking met meerdere camera’s, inbraakbeveiliging en je eigen slot. En goedkoop, want op sommige locaties huur je tot wel 40% goedkoper dan elders! Boxx Opslag heeft een opslagoplossing voor iedereen!

Deze pagina is gewijd aan onze locatie in Zaandam, maar Boxx vind je op veel meer plekken in Nederland. Zo zijn onze Amsterdam vestiging en XL locatie in Breukelen niet ver van Zaandam vandaan. Hier worden onze standaard opslagruimtes, ook wel self storage, aangeboden. In Breukelen is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van onze unieke mobiele opslagunits of om een garagebox te huren. De unieke mobiele opslagboxen rijden wij gratis bij jou voor de deur en laden hem voor je in. Gevuld en al brengen wij de opslagbox naar één van onze vestigingen ter opslag waar hij beveiligd staat. Aan het einde van de huurperiode brengen wij hem ook weer gratis terug en laden hem voor je uit. Onze luxe garageboxen zijn onderhoudsvrij en voorzien van een luxe Hörman roldeur.

Je wordt niet zomaar de opslagverhuurspecialist van Nederland zonder er iets voor te doen. Wij prijzen ons dan ook op onze expertise binnen opslagverhuur. Daarnaast heeft Boxx Opslag verschillende locaties door het land, zodat iedereen met openbaar of eigen vervoer gemakkelijk bij de vestiging kan komen. Verder zijn onze vestigingen zeven dagen per week geopend van 06:00 tot 23:00. Ook hebben wij een variërend aanbod aan opslagruimtes. Van self storage units tot unieke mobiele opslagunits en garageboxen. Voor de artikelen die een bijzondere afmeting hebben, beschikken wij ook over extra hoge en brede opslagunits. Bij Boxx Opslag gaat jouw opslagwens in vervulling. Niet alleen door ons aanbod, maar ook door onze service. Onze enthousiaste ruimteadviseurs staan zeven dagen per week van 09:00 tot 17:30 klaar om al je vragen te beantwoorden. Geen vraag is te gek, we kijken graag samen of en vooral hoe je wenst haalbaar is.

Als opslagverhuurder hebben we veel kennis opgedaan aangaande verhuizen en opslagruimtes. Zo hebben we voor iedere verhuizer de ultieme verhuischecklist samengesteld. Met deze lijst vergeet je niets meer! Ook hebben we wat tips op een rijtje gezet als je gaat verbouwen of renoveren. Neem vooral een kijkje op onze blog voor meer informatie. Wil je niet zelf een verhuisbus en verhuizers moeten regelen? Dan is daar Boxx on Wheels. De complete verhuisservice waar transport en opslag van je inboedel en een team van verhuizers in één pakket verpakt zit.

Voor de huur van self storage ben je bij Boxx Zaandam aan het juiste adres! Bereken met onze ruimtecalculator hoeveel ruimte je echt nodig hebt, want dit is vaak minder dan je denkt. En meer ruimte huren betekent meer betalen terwijl dat helemaal niet nodig is. Wanneer je vragen hebt staan onze ruimteadviseurs zeven dagen per week voor je klaar. Zaandam is misschien niet de enige Boxx locatie die bij jou in de buurt is. Neem eens een kijkje bij onze locaties om te zien wat de mogelijkheden zijn. Boxx Opslag is hier om het huren van tijdelijke opslagruimte gemakkelijker, veiliger en goedkoper te maken!