Onder de rook van Zoetermeer opslagruimte huren

In regio Den-Haag vind je Boxx Opslaglocatie Zoetermeer. Hier bieden we jou dé oplossing die aansluit bij jouw opslagbehoefte en -wensen. Want of je nou gaat verhuizen, verbouwen of tussen twee kantoren in zit, soms is het handig om tijdelijke opslagruimte te huren.

In beide gevallen, zowel privé als zakelijk, helpen we je graag. Want wij, dé opslagspecialist in regio Den-Haag, vinden dat het opslaan van je inboedel zo gemakkelijk mogelijk moet zijn en tegen een lage prijs. Daarom bieden wij onze unieke mobiele opslagunits aan. Vanaf 3m3 hebben wij een schone en droge box voor je klaar staan, tot wel 15m2. Met onze ruimtecalculator reken je snel uit hoeveel ruimte je nodig hebt, wat vaak minder is dan je eigenlijk denkt! Heb je goederen die daar niet in passen? Niet getreurd, maar kijk eens naar onze bijzonder hoge of brede boxen!

Bij locatie Zoetermeer hoef je geen bus te huren of vrienden in te schakelen, omdat wij deze taken op ons nemen. Boxx Opslag vindt gemak het allerbelangrijkste en daarom bieden wij bij onze unieke verplaatsbare boxen de gratis ophaalservice aan. Daarbij helpen onze verhuizers je graag een handje met het in- en uitladen van de inboedel die je wilt opslaan. Het enige wat wij van jou vragen is het inpakken van je inboedel!

We kunnen begrijpen dat je meer wil weten over onze service, daarom hebben we wat extra informatie voor je op een rijtje gezet. Verderop deze pagina vind je meer informatie over de formaten en prijzen van onze self storage units. Als je iets verder rijden niet erg vindt, kun je ook terecht bij onze XL-locatie Schiedam. Hieronder lees je meer over onze tijdelijke acties en hoe je in vijf makkelijke stappen een huurcontract bij ons afsluit. Wil je meer weten of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met onze ruimteadviseurs. Al 5120 huurders zijn je voorgegaan en vertellen je hoe tevreden ze zijn met de service van Boxx Opslag!

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
1 1 Minibox. 6 verhuisdozen. €4,50 €18 50% korting 1ᵉ 8 weken Nee, wel korting Offerte
3 1 Voorraadkast. 24 verhuisdozen. €7,25 €29 50% korting 1ᵉ 8 weken Nee, wel korting Offerte
4.5 1.5 Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen. €11 €44 50% korting 1ᵉ 8 weken Nee, wel korting Offerte
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €12,25 €49 50% korting 1ᵉ 8 weken Ja Offerte
6 2 Studio. 72 verhuisdozen. €13 €52 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
9 3 Studio. 72 verhuisdozen. €17,50 €70 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €20,50 €82 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
12 4 Zolder. 96 verhuisdozen. €21 €84 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
13.5 4.6 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €24 €96 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
15 5 Klein appartement. 108 verhuisdozen. €24,75 €99 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
18 6 Tweekamerwoning. 144 verhuisdozen. €27 €108 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €28,50 €114 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
22.5 7 Driekamerwoning. 180 verhuisdozen. €29,50 €118 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
25 8 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €34,25 €137 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte
27 8 Vierkamerwoning. 216 verhuisdozen. €39 €156 50% korting 1ᵉ 8 weken ja Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Schiedam.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9 €36 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €15,75 €63 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €23,75 €95 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Goedkoop en flexibel opslagruimte huren in regio Den-Haag.

In provincie Zuid-Holland, ligt onze Boxx Opslaglocatie Zoetermeer in regio Den-Haag. Hier vind je opslagruimtes van verschillende omvang, zodat jij al je spullen gerust kunt opslaan. Onze opslagunits hebben een oppervlakte van 3m3 tot en met 37m3. Hierin kun je de inboedel van een kleine studentenkamer tot een volledige woning voor één gezin in opslaan. Of als je opslagbehoefte van zakelijke aard is, kun je er archiefkasten, seizoensgebonden meubels of voorraad bewaren.

Onder regio Den-Haag vallen meerdere locaties, zoals Delft, Den-Haag en Rijswijk. In provincie Zuid-Holland kun je ook terecht bij onze XL-locatie Schiedam. Hier bieden we kleine opslagunits van 1m3 tot hele grote opslagruimte van 4.000m2 aan. Je opslagruimte is iedere dag open en van 06:00 tot 23:00 te bezoeken. Zowel zakelijk als privé, bij Boxx Opslag kun je terecht voor geschikte self storage. De boxen zijn schoon en droog en worden daarnaast met meerdere camera’s, brand- en inbraakbeveiliging beveiligd. Daarnaast zijn er op deze locatie verschillende voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Hierbij kun je denken aan steekkarren, verhuisdekens, extra handen om te helpen tillen of verhuisliften. Bij Boxx Opslag is gemak van opslagruimte huren van belang, daarom gaan we graag het gesprek aan om te kijken of we jouw ervaring nog beter kunnen maken.

Opslagruimte huren bij Boxx Opslag heeft vele voordelen. Eén daarvan zijn onze scherpe acties, zoals 50% korting op de eerste acht weken dat je huurt en daarbij het gratis gebruik van onze verhuisbus. Heb je zelf geen zin of tijd om te rijden, dan bieden we de gratis ophaalservice aan in combinatie met onze unieke mobiele opslagboxen. We zijn gegarandeerd de goedkoopste, want kom je met een vergelijkbare offerte dan krijg je nog eens 10% extra korting van ons! Verder is gemak één van onze hoogste prioriteiten, samen met service. Daarom bieden we onder andere verhuisliften en -hulp aan. Al 5120 tevreden huurders zijn je voorgegaan, hierboven lees je meer over hun ervaringen.

Goede passende opslagruimte vinden en kiezen is van groot belang, omdat het om jouw kostbare spullen gaat, zoals inboedel of voorraad. Soms heb je hele specifieke behoefte, zoals Sean Kenney aangaf in een interview met ons. Verder is niet alleen de opslagruimte, maar ook de opslaglocatie van belang en zijn er specifieke zaken om in gedachten te houden bij het huren van een zakelijke opslagruimte. Bij privéaangelegenheden als verhuizen komt ook een heleboel kijken en om te zorgen dat je niets vergeet hebben wij de ultieme verhuischecklist voor je samengesteld.

Bij opslaglocatie Zoetermeer hoef je niet meer na te denken over wie je erheen rijdt en of er parkeergelegenheid is. Dit omdat we de opslagbox gewoon voor je deur rijden en je helpen met inladen. Ben je klaar om je spullen weer te plaatsen? Dan brengen wij de box op de locatie van keuze én helpen wij je met uitladen. Op XL-locatie Schiedam is daarentegen ruim voldoende parkeergelegenheid en ruimte om te laden en lossen.

Boxx Opslaglocatie Zoetermeer heeft voor iedereen een gepaste oplossing voor de opslagbehoefte! Met meerdere locaties in de buurt, handige oplossingen en de mogelijkheid om een unieke verplaatsbare opslagbox te huren, zijn wij dé opslagspecialist voor jou! Daarnaast is er altijd een actie die garandeert dat jij de goedkoopste opslagruimte huurt. Voor tips, tricks en oplossingen kun je een kijkje nemen op onze blog. Wil je direct kijken hoeveel ruimte je nodig hebt? Daar helpt de ruimtecalculator je graag bij of neem anders contact op met één van onze ruimte adviseurs!