Inpandige opslagunits in alle formaten vanaf 1m2.
Grote units op aanvraag.

Kopen is goedkoper dan huren

Het kopen van een opslagunit is
goedkoper dan huren

Zeker als je deze permanent wilt of voor langere periode.

Grafiek
*incl. huurverhogingen en inflatiecorrecties

Waarom een slimme investering?

  • A1 locatie, A1 vastgoed
  • Toekomst nog meer vraag naar extra ruimte door kleinere woningen
  • Duurzaam materiaal
  • Geen onderhoud en lage VVE kosten
  • Verhuuroptie

En altijd voordeliger dan huren.

Vraag brochure aan

“Met de extra berging verhoog je je courantheid
(en waarde) van je eigen woning. Je hebt iets meer te bieden dan de buren. Bovendien kun je deze ruimte meeverkopen met je woning.
Dat is toegevoegde waarde in de klinkende munt!”

Erwin Ritter Era Makelaars
Auteur
Afbeelding

Slimmer kopen

Werkgevers betalen tegenwoordig ook een extra vergoeding. Investeer dit in je eigen Boxx Opslagunit.

Ik kan beter thuiswerken nu ik een aantal spullen in mijn opslag heb. Ik heb wel eerder naar een dergelijke oplossing gekeken (veel aanbieders van huren opslag) maar dat was zonde van me geld. Ik heb mijn huis ook gekocht omdat huren geld weggooien is.

Alexander de grote

KOOP EEN BOXX OPSLAGUNIT.
KOPEN IS UITEINDELIJK GOEDKOPER DAN HUREN

Als je weet hoeveel ruimte je nodig hebt, maak je een keuze voor de opslagunit die bij je past. Kom anders een keer kijken op de vestiging.

De opslagunits

Je opslagunit heeft een eigen elektronisch slot. Het gebouw en jouw unit zijn 7 dagen, 24 uur per dag toegankelijk via de Boxx App.

Voorbeeld 6m2 XL Unit
XS
3m3 1m2
v.a. €5.000,00
Zonder verplichtingen
13 | 13 nog beschikbaar
S
4,5m3 1,5m2
v.a. €7.500,00
Zonder verplichtingen
13 | 13 nog beschikbaar
M
5m3 2m2
v.a. €10.000,00
Zonder verplichtingen
9 | 13 nog beschikbaar
L
6,5m3 3m2
v.a. €15.000,00
Zonder verplichtingen
4 | 13 nog beschikbaar
XL
10m3 6m2
v.a. €30.000,00
Zonder verplichtingen
4 | 13 nog beschikbaar

Onze hoofdlocatie

Boxx Opslag
Isolatorweg 30-32
1014 AS
Amsterdam

Contact: 0362023387

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

Veelgestelde vragen.

1
Appartementsrecht

Als koper van je opslagunits verkrijg je notarieel een appartementsrecht (of meerdere)
Je opslagunit wordt per eenheid m2 berekend en is inclusief zoveelste deel van de gemeenschappelijke ruimte en gangen. Bij aankoop van een 5m2 opslagunit, heb je dus 5 appartementsrechten op naam van 1m2 elk.

2
De opslagunit

Je opslagunit is voorzien van een elektronisch slot. Net als je toegang tot het pand verschaft (via Boxx app). De ruimte wordt gecondititeoneerd. Beveiligd via toegangscontrole, camerabeveiliging en brandbeveiliging.

Je bent van 6-23.00 dagelijks (7 dagen per week) vrij om van je opslagunit gebruik te maken.

3
Formaten

We hebben de units in alle formaten, te beginnen vanaf 1m2. Net als bij bergingen, kijk wat zinvol is om direct in de buurt op te slaan en wellicht zaken op een veel goedkopere Boxx vestiging als Breukelen. (veel aantrekkelijkere vastgoedprijzen)

4
Waarom kopen?

Er zijn meerdere reden. De belangrijkste is wanneer je de opslagunit voor langere periode nodig hebt. Dan is het traditioneel huren veel te duur. Wij denken dat je woning ook in de toekomst cournanter wordt met opslagunit, dan je buurman die er geen 1 heeft. Immers ruimte wordt in de toekomst nog duurder en nog schaarser.

5
Wat koop ik?

Elk Boxx project (gebouw, bestaand of nieuw) wordt gesplitst in een appartementsrecht voor het Boxx Verhuurbedrijf en x aantal appartementsrechten voor kopers van de opslagunit. Tezamen vormt dit een VVE (Vereniging van Eigenaren) met een extern bestuur.

Wij streven er naar om onze gebouwen op toplocaties te vestigingen en duurzaam vastgoed te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat het vastgoed waardevast blijft.

Naar alle veelgestelde vragen

Ons doel

Wij zijn Boxx Opslag. Het platform voor tijdelijk huur van opslagruimte, koop voor langer gebruik of investeren in verhuurde units. Opslagruimte voor iedereen, ook zakelijk.

Wij zijn Boxx Opslag. Het platform voor tijdelijk huur van opslagruimte, koop van opslagruimte voor langer of permanent gebruik of investeren in verhuurde opslagunits met goed rendement. Opslagruimte voor iedereen, ook zakelijk.

Wij bieden 22 beveiligde opslagverhuur (Self-storage) locaties in Nederland aan, 13 operationeel en 9 in project/aanbouw. De locaties zijn vooral verdeeld over de Randstad.  Met 39 trotse professionals doen dagelijks alles, om jou te assisteren.

Je eigen opslagunit
De opslagunits zijn schoon, droog, veilig en in alle formaten beschikbaar. Als huurder heb je altijd en makkelijk toegang. De vestigingen zijn 7 dagen per week open, vanaf 06:00 uur tot 23:00 uur. Bij ons zijn er flexibele huurtermijnen, geen administratiekosten of andere ondoorzichtige kosten. En per week opzegbaar. Door de nieuwe vestigingen zijn er altijd acties en je kan gratis gebruik maken van onze verhuisbussen.

Beter voor je spullen
Wij geloven in ontzorgen. Wij geloven in betere oplossingen voor het behoud van je spullen. Inboedelopslag is daar een voorbeeld van. Daarom kunnen we ook met opslagunits voor je deur rijden. Direct goed verpakt en goed opgeslagen. Wij zijn met trost marktleider als het gaat om full service opslag. Voor dezelfde huurprijs als de concurrentie halen wij de goederen (met verplaatsbare opslagunits) gratis bij je op en brengt dit ook na de huurperiode weer gratis retour.

Huren soms te duur
Wij snappen dat voor langere termijn een ruimte huren te duur is. En dat ruimte nu en in de toekomst schaarser wordt. Daarom bieden we de opslagunits ook te koop aan. Niet alleen voor jou goedkoper, ook nog eens een goede investering voor de courantheid van je woning. En indien nog, faciliteren we ook met een hypotheek. Boxx Opslag is na Shurgard en Allsafe de 3e speler op de Nederlandse markt met 147.000 m2 opslagruimte en heeft de wens om in de aankomende jaren te verdubbelen naar ruim 40-50 locaties en ruim 15.000 tevreden huurders en kopers.