Inpandige opslagunits in alle formaten vanaf 1m2.
Grote units op aanvraag.

Koop nu

Het kopen van een opslagunit is
goedkoper dan huren

Zeker als je deze permanent wilt of voor langere periode.

Grafiek
*incl. huurverhogingen en inflatiecorrecties

Waarom een slimme investering?

  • A1 locatie, A1 vastgoed
  • Toekomst nog meer vraag naar extra ruimte door kleinere woningen
  • Duurzaam materiaal
  • Geen onderhoud en lage VVE kosten
  • Verhuuroptie

En altijd slimmer dan huren.

Vraag brochure aan

“Met de extra berging verhoog je je courantheid
(en waarde) van je eigen woning. Je hebt iets meer te bieden dan de buren. Bovendien kun je deze ruimte meeverkopen met je woning.
Dat is toegevoegde waarde in de klinkende munt!”

Erwin Ritter Era Makelaars
Auteur
Afbeelding

Slimmer kopen

Werkgevers betalen tegenwoordig ook een extra vergoeding. Investeer dit in je eigen Boxx Opslagunit.

Ik kan beter thuiswerken nu ik een aantal spullen in mijn opslag heb. Ik heb wel eerder naar een dergelijke oplossing gekeken (veel aanbieders van huren opslag) maar dat was zonde van me geld. Ik heb mijn huis ook gekocht omdat huren geld weggooien is.

Alexander de grote, Amersfoort

KOOP EEN BOXX OPSLAGUNIT.
KOPEN IS UITEINDELIJK GOEDKOPER DAN HUREN

Als je weet hoeveel ruimte je nodig hebt, maak je een keuze voor de opslagunit die bij je past. Kom anders een keer kijken op de vestiging.

De opslagunits

Je opslagunit heeft een eigen elektronisch slot. Het gebouw en jouw unit zijn 7 dagen, 24 uur per dag toegankelijk via de Boxx App.

Voorbeeld 6m2 XL Unit
XS
3m3 1m2
v.a. €5.000,00
Zonder verplichtingen
13 | 13 nog beschikbaar
S
4,5m3 1,5m2
v.a. €7.500,00
Zonder verplichtingen
13 | 13 nog beschikbaar
M
5m3 2m2
v.a. €10.000,00
Zonder verplichtingen
9 | 13 nog beschikbaar
L
6,5m3 3m2
v.a. €15.000,00
Zonder verplichtingen
4 | 13 nog beschikbaar
XL
10m3 6m2
v.a. €30.000,00
Zonder verplichtingen
4 | 13 nog beschikbaar

De locatie van
Jouw nieuwe Boxx opslag

Boxx Opslag Amersfoort
Beeldschermweg 4
3821 AH
Amersfoort

Contact: 0332034736

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 4984

Veelgestelde vragen.

1
Appartementsrecht

Als koper van je opslagunits verkrijg je notarieel een appartementsrecht (of meerdere)
Je opslagunit wordt per eenheid m2 berekend en is inclusief zoveelste deel van de gemeenschappelijke ruimte en gangen. Bij aankoop van een 5m2 opslagunit, heb je dus 5 appartementsrechten op naam van 1m2 elk.

2
De opslagunit

Je opslagunit is voorzien van een elektronisch slot. Net als je toegang tot het pand verschaft (via Boxx app). De ruimte wordt gecondititeoneerd. Beveiligd via toegangscontrole, camerabeveiliging en brandbeveiliging.

Je bent van 6-23.00 dagelijks (7 dagen per week) vrij om van je opslagunit gebruik te maken.

3
Formaten

We hebben de units in alle formaten, te beginnen vanaf 1m2. Net als bij bergingen, kijk wat zinvol is om direct in de buurt op te slaan en wellicht zaken op een veel goedkopere Boxx vestiging als Breukelen. (veel aantrekkelijkere vastgoedprijzen)

4
Hypotheek / Financiering

Via Trifium Finance bieden we ook financieringen aan tot 85% van de waarde van de opslagunit. Gunstige rentetarieven en voorwaarden.

5
Waarom kopen?

Er zijn meerdere reden. De belangrijkste is wanneer je de opslagunit voor langere periode nodig hebt. Dan is het traditioneel huren veel te duur. Wij denken dat je woning ook in de toekomst cournanter wordt met opslagunit, dan je buurman die er geen 1 heeft. Immers ruimte wordt in de toekomst nog duurder en nog schaarser.

6
Wat koop ik?

Elk Boxx project (gebouw, bestaand of nieuw) wordt gesplitst in een appartementsrecht voor het Boxx Verhuurbedrijf en x aantal appartementsrechten voor kopers van de opslagunit. Tezamen vormt dit een VVE (Vereniging van Eigenaren) met een extern bestuur.

Wij streven er naar om onze gebouwen op toplocaties te vestigingen en duurzaam vastgoed te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat het vastgoed waardevast blijft.

Naar alle veelgestelde vragen

Ons doel

Boxx verhuurt al duizenden (tijdelijke) opslagruimten en garageboxen in 22 verschillende locaties verspreid door Nederland. Het doel is om door te groeien naar landelijke dekking. Opslag huren willen we voor iedereen veilig, makkelijker en nergens goedkoper maken. Hoe doen we dat?

Veilig
Opslag vindt plaats in goed beveiligde vestingen op goede locaties. Sommige locaties zijn gevestigd dichtbij woonwijken. Daarnaast hebben wij 2 regio XL locaties. Opslagunits zijn schoon, droog en veilig. Als huurder heb je altijd en makkelijk toegang. De vestigingen zijn 7 dagen per week open, vanaf 06:00 uur tot 23:00 uur.

Veel makkelijker
Als enige in Nederland bieden wij een gratis ophaalservice. Ideaal voor de opslag van inboedels. Je hoeft niet meer zelf je spullen te sjouwen. Als je zelf je spullen wil opslaan, kun je gratis gebruik maken van de Boxx verhuisbussen. Ook kun je een opslagcontainer tijdelijk voor je deur laten staan. Transport van opslag en opslagruimte huren maken wij dus zo makkelijk mogelijk.

Nergens goedkoper
Onze opslagadviseur geven iedereen een passend advies. Vaak heb je minder ruimte nodig dan je denkt. Je betaalt daarom alleen voor ruimte die je echt nodig hebt. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week. Extra goedkoop opslag huren kan op onze regio XL locaties, tot wel 40% goedkoper. Daarnaast zijn er altijd kortingsacties. Bij Boxx zijn er flexibele huurtermijnen, geen administratiekosten of andere ondoorzichtige kosten. Wel altijd de laagsteprijsgarantie: wij zijn gegarandeerd goedkoper dan de concurrentie.