Opslag kopen single

Kopen single pagina

Akkoord
Hidden
Hidden

Kopen is goedkoper dan huren
Grafiek

De locatie van
Jouw nieuwe Boxx opslag

Boxx Opslag Zoetermeer
Platinastraat 47
2718 SZ
Zoetermeer

Contact: 0792034862

Waarom een slimme investering?

  • A1 locatie, A1 vastgoed
  • Toekomst nog meer vraag naar extra ruimte door kleinere woningen
  • Energiemateriaal
  • Geen onderhoud en lage VVE kosten
  • Verhuuroptie

En altijd slimmer dan huren.

Vraag brochure aan

“Met de extra berging verhoog je je courantheid
(en waarde) van je eigen woning. Je hebt iets meer te bieden dan de buren. Bovendien kun je deze ruimte meeverkopen met je woning.
Dat is toegevoegde waarde in de klinkende munt!”

Erwin Ritter Era Makelaars
Auteur

Veelgestelde vragen.

1
Appartementsrecht

Als koper van je opslagunits verkrijg je notarieel een appartementsrecht (of meerdere)
Je opslagunit wordt per eenheid m2 berekend en is inclusief zoveelste deel van de gemeenschappelijke ruimte en gangen. Bij aankoop van een 5m2 opslagunit, heb je dus 5 appartementsrechten op naam van 1m2 elk.

2
De opslagunit

Je opslagunit is voorzien van een elektronisch slot. Net als je toegang tot het pand verschaft (via Boxx app). De ruimte wordt gecondititeoneerd. Beveiligd via toegangscontrole, camerabeveiliging en brandbeveiliging.

Je bent van 6-23.00 dagelijks (7 dagen per week) vrij om van je opslagunit gebruik te maken.

3
Formaten

We hebben de units in alle formaten, te beginnen vanaf 1m2. Net als bij bergingen, kijk wat zinvol is om direct in de buurt op te slaan en wellicht zaken op een veel goedkopere Boxx vestiging als Breukelen. (veel aantrekkelijkere vastgoedprijzen)

4
Waarom kopen?

Er zijn meerdere reden. De belangrijkste is wanneer je de opslagunit voor langere periode nodig hebt. Dan is het traditioneel huren veel te duur. Wij denken dat je woning ook in de toekomst cournanter wordt met opslagunit, dan je buurman die er geen 1 heeft. Immers ruimte wordt in de toekomst nog duurder en nog schaarser.

5
Wat koop ik?

Elk Boxx project (gebouw, bestaand of nieuw) wordt gesplitst in een appartementsrecht voor het Boxx Verhuurbedrijf en x aantal appartementsrechten voor kopers van de opslagunit. Tezamen vormt dit een VVE (Vereniging van Eigenaren) met een extern bestuur.

Wij streven er naar om onze gebouwen op toplocaties te vestigingen en duurzaam vastgoed te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat het vastgoed waardevast blijft.

Naar alle veelgestelde vragen