Over Boxx Opslag.

Wij zijn Boxx: een innovatieve en snelgroeiende organisatie met zo’n 30 enthousiaste medewerkers. Van start-up naar scale-up met ambitie; met nu 12 vestigingen voornamelijk in de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam willen we uitgroeien naar minimaal 50 vestigingen verspreid over het hele land.

Boxx biedt voor iedereen de beste opslagoplossing. Wij bieden permanent lage prijzen voor onze opslagboxen, mobiele opslagunits, verhuisdiensten en de verhuur en verkoop van grote luxe garages. Net wat je nodig hebt, niets meer en niets minder. We staan bekend om onze uitstekende service, met ophaal- en brengservice en zetten hoog in op onze klanttevredenheid.

DE BOXX SUCCESFORMULE

  1. Altijd aanbiedingen en goedkopere alternatieven
  2. Geen lange contracten. Per week opzegbaar
  3. De beste service, 100% klanttevredenheid
  4. Gratis transportmogelijkheden
  5. Veel keuzes in formaten
  6. We zijn altijd open. 7 dagen per week, 365 per jaar
  7. Niet goed is geld terug

De opslagspecialist van Nederland.

Boxx Opslag biedt opslagruimtes in vele soorten en formaten. Standaard OpslagBoxxen (self storage), mobiele opslagunits die voor je deur worden gereden en de verhuur en verkoop van grote garages. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en zijn er geen administratiekosten.

De beste oplossing
Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies en je betaalt daarom nooit voor opslagruimte die je niet nodig hebt. Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden die aansluiten bij iedere opslagbehoefte. Zo hebben wij standaard OpslagBoxxen (self storage), unieke verplaatsbare InboedelBoxxen speciaal voor de opslag van inboedel en grote en luxe garages. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. Opslag vindt plaats op onze goed beveiligde locaties. Schoon, droog en als huurder heb je altijd en makkelijk toegang.

Veilig | Veel goedkoper | gratis transport
Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van transportbussen. Ga je helemaal voor gemak, kies dan voor het unieke Boxx on Wheels concept waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden, optioneel met verhuishulp en lift. Boxx maakt het onnodig vaak heen en weer rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen verleden tijd.