Contact.

Heb je een vraag of opmerking over Boxx Opslag?
Laat ons het weten via: marketing@boxx.nl.
Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar op ma t/m vr tussen 09:00 uur en 17:30 uur op het telefoonnummer: 088 – 262 12 12.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wij zijn ook te volgen via Facebook, Instagram en Twitter

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

De opslagspecialist van Nederland.

Bij Boxx Opslag kun je terecht voor de huur van opslagruimte in diverse soorten en maten. Wij bieden zowel particulier als zakelijke huurders de mogelijkheid om self storage units, garageboxen en unieke mobiele opslagboxen te huren voor (inboedel)opslag. Door een reeks aan diensten aan te bieden hebben we voor iedere huurder een geschikte oplossing voor hun opslagvraag, dat is onze opslagunit garantie.

Opslagruimte huren bij Boxx is gemakkelijk, veilig en goedkoop en biedt verschillende voordelen. Zo zit je bij ons nooit vast aan een verplicht lange huurtermijn. Je kunt een opslagunit huren voor een week, maand of langere periode, zonder dat daar administratiekosten aan verbonden zitten. Na een gesprek met een van onze ruimteadviseurs weet je precies hoeveel ruimte je eigenlijk echt nodig hebt. Zo betaal je niet voor ruimte die je niet gebruikt, dus niet meer dan nodig. Al onze vestigingen zijn voorzien van beveiliging, worden schoon en droog opgeleverd en als huurder heb je altijd toegang tot je eigen opslagunit.

Bij Boxx Opslag prijzen we ons op onze premium service. Onze vestigingen en kantoren zijn zeven dagen per week geopend. Wij hanteren vaste lage prijzen, omdat opslagruimte huren goedkoop moet zijn. Ook passen wij een laagsteprijsgarantie en een ˜niet goed, geld terug’ principe toe. Alles om de ervaring van opslagruimte huren zo prettig mogelijk te maken.

Met Boxx on Wheels ontzorgen we onze huurders volledig tijdens hun verhuizing. Met deze dienst is inboedeltransport- en opslag, inclusief verhuizen in één keer geregeld. Maak bij deze dienst zelf gebruik van onze gratis transportbussen, verhuizers en verhuisliften. Wil je het transport liever uitbesteden? Dan rijden wij de mobiele opslagunit direct voor je deur. Nadat we hem ingeladen hebben, brengen wij hem veilig en wel terug naar de vestiging. Zo hoef je niet te sjouwen en blijft op en neer rijden je ook bespaard!