Gratis verhuizers Bij aanschaf van Boxx On Wheels zitten gratis verhuizers inbegrepen en worden je spullen gehaald en gebracht.
Opslagunit verzekerd Alle onze opslagplaatsen zijn beveiligd met sloten en zijn verzekerd tegen diefstal.
Gratis schadeverzekering Alle spullen zijn verzekerd voor schade die tijdens het uitvoeren van onze diensten ontstaan.
Gratis transport Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis verhuisbus.
Laagste prijsgarantie Bij Boxx betaal je een eerlijke prijs en nooit meer dan ergens anders.
Niet goed, geld terug Ben je niet tevreden of is er iets fout gegaan, dan krijg je netjes je geld terug.

Boxx Opslag is dé expert op het gebied van opslagverhuur van Nederland, een familiebedrijf met momenteel 16 locaties in het westen van het land. Met onze succesformule willen wij onze huurders volledig ontzorgen. Dit doen we door verschillende diensten aan te bieden, zoals het gebruik van gratis transport, optie tot een verhuisteam en locaties in de buurt. De komende jaren heeft Boxx als doel een landelijke dekking te realiseren, met de nadruk op aanwezigheid in woonwijken.

Al jaren scoren wij de hoogste reviews in de opslagverhuur branche, onder andere door onze premium service. Iedereen kan zeggen dat ze een premium service bieden, maar wij richten ons hier zeer scherp op. Zo zijn onze vestigingen en kantoor iedere dag van het jaar geopend, waardoor je altijd met je inboedel of vragen bij ons terecht kunt. Daarnaast bieden wij een laagste prijsgarantie en hanteren een ˜niet goed, geld terug’ principe. Bij Boxx zijn je spullen altijd verzekerd voor schade die ontstaat tijdens het uitvoeren van onze diensten en heb je gegarandeerd een opslagruimte die aan jouw wensen voldoet.

Zelf sjouwen met jouw spullen is veel gedoe en kost bovendien veel tijd. Met onze Boxx on Wheels dienst sjouwen wij gratis al jouw spullen.  Zo zijn transport, inboedelopslag en verhuizing in één keer geregeld. Wij rijden onze unieke mobiele opslagunits bij jou voor de deur, laden hem in en brengen hem naar één van onze (beveiligde) opslaglocatie in de buurt. Lees snel verder om te zien welke voordelen opslagruimte huren bij Boxx nog meer heeft en van welke acties je nog meer gebruik kunt maken!

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

De opslagspecialist van Nederland.

Bij Boxx Opslag kun je terecht voor de huur van opslagruimte in diverse soorten en maten. Wij bieden zowel particulier als zakelijke huurders de mogelijkheid om self storage units, garageboxen en unieke mobiele opslagboxen te huren voor (inboedel)opslag. Door een reeks aan diensten aan te bieden hebben we voor iedere huurder een geschikte oplossing voor hun opslagvraag, dat is onze opslagunit garantie.

Opslagruimte huren bij Boxx is gemakkelijk, veilig en goedkoop en biedt verschillende voordelen. Zo zit je bij ons nooit vast aan een verplicht lange huurtermijn. Je kunt een opslagunit huren voor een week, maand of langere periode, zonder dat daar administratiekosten aan verbonden zitten. Na een gesprek met een van onze ruimteadviseurs weet je precies hoeveel ruimte je eigenlijk echt nodig hebt. Zo betaal je niet voor ruimte die je niet gebruikt, dus niet meer dan nodig. Al onze vestigingen zijn voorzien van beveiliging, worden schoon en droog opgeleverd en als huurder heb je altijd toegang tot je eigen opslagunit.

Bij Boxx Opslag prijzen we ons op onze premium service. Onze vestigingen en kantoren zijn zeven dagen per week geopend. Wij hanteren vaste lage prijzen, omdat opslagruimte huren goedkoop moet zijn. Ook passen wij een laagsteprijsgarantie en een ˜niet goed, geld terug’ principe toe. Alles om de ervaring van opslagruimte huren zo prettig mogelijk te maken.

Met Boxx on Wheels ontzorgen we onze huurders volledig tijdens hun verhuizing. Met deze dienst is inboedeltransport- en opslag, inclusief verhuizen in één keer geregeld. Maak bij deze dienst zelf gebruik van onze gratis transportbussen, verhuizers en verhuisliften. Wil je het transport liever uitbesteden? Dan rijden wij de mobiele opslagunit direct voor je deur. Nadat we hem ingeladen hebben, brengen wij hem veilig en wel terug naar de vestiging. Zo hoef je niet te sjouwen en blijft op en neer rijden je ook bespaard!