Manager finance & IT met ambitie - Amsterdam .

Job Type: Fulltime/Parttime (minimaal 32uur)
Locatie: Amsterdam

 

Flexibel werken, goede voorzieningen, alle faciliteiten om je te ontwikkelen en een duidelijk gezamenlijk doel: Van 12 naar 50 locaties!

En daarnaast goed beloond worden zowel primair als secundair: Mogelijkheid tot 12 maandsalarissen als bonus! Boxx is een snelgroeiend, energiek en ambitieus opslagverhuurbedrijf met 12 locaties verspreid in de Randstad. Wij onderscheiden ons door het opslaan makkelijker en goedkoper te maken voor onze huurders.

 

Wij willen een geweldig bedrijf zijn om bij te huren en een geweldig bedrijf zijn om voor te werken!

Wij geloven in samen doen, samen groeien en samen delen. Dit zijn onze basisuitgangspunten:

 1. Werknemerstevredenheid ” Hoe we onze medewerkers blij houden met goede voorzieningen en extra’s
 2. Werkstress ” Hoe we zorgen voor een lagere werkdruk
 3. Financieel ” hoe we samen groeien en samen beloond worden
 4. Betekenis ” Hoe we zorgen dat je je belangrijk voelt
 5. Flexibiliteit ” Hoe we omgaan met werkschema’s, werkplekken en work-life balance

Wij zijn als bedrijf in een nieuwe fase beland geleid door een nieuwe- en ervaren algemeen directeur.  Om de gewenste groei te faciliteren naar 50 locaties zoeken we nieuwe teamleden die energie en kennis meenemen. Die zin hebben in een geweldig avontuur en een passende beloning!

 

Lees verder meer over werken bij Boxx in ons blog.

(http://boxx.nl/blogs/werken-bij-boxx-opslag/)


Wat je gaat doen:

Als Manager Finance & IT ga je een significant aandeel nemen in de verdere opbouw en professionalisering van de organisatie. Je gaat ervoor zorgen dat de administratieve organisatie zo ingericht wordt dat zowel de administratie als de P&C-cyclus als een huis staat en daarmee significant bijdragen aan het ˜’in control” zijn van de organisatie. Verder draag je bij aan de optimalisatie van de bedrijfsprocessen en verdergaande automatisering met als doel de organisatie zo effectief mogelijk in te zetten. Je bent en neemt verantwoordelijk voor alle juridische zaken, liquiditeitsbeheer, IT-beheer en riskmanagement en focust je naast procesverbeteringen op adviezen ten aanzien van kostenbesparingen. In deze rol stuur je direct een klein team aan (administratie) en ben je lid van het MT en het kernteam (operationeel overleg).

Wie je bent:

Een ambitieuze (ervaren) financial met een sterke IT/BI-affiniteit die echt zin heeft om de organisatie vanuit de Finance, IT en procesmatige scope te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen. Die positief is ingesteld, planmatig te werk gaat, de rust behoud en belangrijk¦die doet! Geen pure analist, maar iemand die na een gedegen analyse en plan ook realiseert. Die zijn/haar passie haalt uit het verbeteren van een organisatie, altijd in relatie tot de bedrijfsdoelstellingen en bereid is zaken breed op te pakken.

Verder heb je:

 • Diploma HBO Bedrijfseconomie afgerond of vergelijkbaar (bijv. SPD)
 • Minimaal 10 jaar werkervaring op een afdeling Finance
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in het aansturen van een afdeling Finance (2e stap in een aansturende functie)
 • Kennis en ervaring op het gebied van en affiniteit met IT, Recht en Risk management
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Uitstekende adviesvaardigheden, daarbij in staat om complexe zaken effectief te communiceren
 • Leidinggevende capaciteiten in de moderne stijl van leidinggeven (coachende stijl)
 • In staat om hoofd- en bijzaken te scheiden
 • Competenties: Analytisch denkvermogen/Cijfermatig sterk/Communicatief sterk/Kritisch denkvermogen/Sterke persoonlijkheid/Integer/Accuraat/Stressbestendig/Flexibel/Assertief/Doorzetter/ Positief ingesteld

Wat we bieden:

Naast onze 5 basisuitgangspunten, waarin jij alle vrijheid krijgt om met ons mee te groeien, bieden wij ook nog:

 • Een uitstekend (bovengemiddeld!) salaris,
 • Deelname bonusregeling, zowel periodiek als bij het behalen van de BHAG, 12 maandsalarissen!
 • Optie aandelenplan
 • Deelname pensioenregeling,
 • Reiskostenvergoeding (OV),
 • 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en flexibel werken.
 • Regelmatig een bedrijfsfeestje en leuke maandborrels

Dus zeg nou eerlijk, wie wil nou niet werken bij Boxx? Een modern innovatief bedrijf, waar je een iPhone en een MacBook ter beschikking krijgt, elke dag een gratis lunch en gemotiveerde collega’s met regelmatig geweldige bedrijfsuitjes!!

Geïnspireerd?

Mooi! Maar…de lat ligt hoog bij Boxx, zo ook bij de werving van nieuwe toppers. Alleen als je past binnen de bedrijfscultuur van Boxx word je aangenomen. Dit betekent dat je met jouw pro-activiteit, slimmigheid, positiviteit en oplossingsgerichtheid werkelijk bijdraagt aan het realiseren van de groei van Boxx!

Voel je je aangesproken? Solliciteer nu, want jij bent op zoek naar ons en wij zijn op zoek naar jou! Stuur ons je cv en motivatie door te klikken op de onderstaande sollicitatieknop of stuur ons een overtuigende mail incl. cv naar sollicitatie@boxx.nl ter attentie van Melissa Berger.