Zichtlocaties gezocht

Boxx Opslagverhuur is op zoek naar locaties om uit te breiden in de Randstad. Wij zijn op zoek naar winkels en bedrijfspanden. Vanaf 500m2 in steden met minimaal 25.000 inwoners.

Huur met koopoptie of direct aankoop

Wij zijn geïnteresseerd in zowel huur met koopoptie of directe aankoop. Het is vooral van belang dat de locatie voldoet aan de hiernaast vernoemde eisen.

 

Goede courtages / tipgeld

Wij hebben aantrekkelijke beloningen beschikbaar of je krijgt van ons een mooi geldbedrag voor de gouden tip. Let erop dat de courtages en tipgeld alleen uitgekeerd worden bij een succesvolle aankoop.

Ken jij een geschikte locatie?

Onderaan deze pagina kan je jouw locatie tip doorgeven via het inzend formulier en wie weet krijg jij de aantrekkelijke courtage of het leuke bedrag aan tipgeld. Ook kan je jouw tip mailen naar vastgoed@boxx.nl

Inzend formulier.

Boxx opslag is opzoek naar zichtlocaties in de randstad om te kunnen groeien door middel van uitbreiding. Specifiek zoeken wij winkel of bedrijfspanden van 500m2 of groter. Idealiter is deze zichtlocatie gevestigd in een stad met minimaal 25.000 inwoners. Het betreft zowel huur met koopoptie als directe aankoop.

Mocht jij een goede zichtlocatie weten in de regio van Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zaandam of Den Haag, dan horen wij dit dus zeer graag. Ben jij diegene die ons de gouden tip geeft en ons zo aan een nieuwe vestiging helpt? Dan zal je leuke courtages of tipgeld van ons ontvangen.

Meldt jouw gouden tip hierboven.