Werken bij Boxx.

Werken bij een snelgroeiende en succesvolle scale-up!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan en nog meer? Kom dan werken bij Boxx. 

Boxx is een innovatief, snelgroeiend en een zeer succesvol opslag verhuurbedrijf met 40 teamleden. Momenteel de nr. 3 op de Nederlandse markt en we hebben de ambitie om in de aankomende jaren te verdriedubbelen! Bij Boxx is het samen doen, samen groeien en samen beloond worden.

Naast een uitstekend salaris en bonusregeling valt er nog meer te beleven. Een enthousiast en gedreven team dat na het harde werk gezellig een potje tafelvoetbal speelt, lekker borrelt in de kantine waar er dagelijks vers klaargemaakte gezonde lunches worden geserveerd. Wij geloven in leven lang leren en ontwikkelen en vooral elkaar blijven uitdagen. Daarom bieden wij trainingen, workshops en hebben wij het Management Programma opgezet om je te helpen door te groeien.  

Bij Boxx zijn we allemaal gek van auto’s, racen en Formule 1. Racen in de Ariel Atom op Zandvoort of F1 samen live kijken met een gezellige barbecue? Bij Boxx maken we plezier. Wil je met ons groeien, plezier maken en succesvol worden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jij die ons en jezelf succesvoller gaat maken. Jij, ambitieus, leergierig, zelfstandig en barst van de energie.

Zie hieronder onze vacatures

Uitstekend salaris
13e maand
Bonusregeling

Kom ons team versterken.

Logistiek en verhuizingen

Medewerker Technische Dienst

Office

Financieel Medewerker

Klantenservice Medewerker/Office Medewerke

Staat er geen vacature open, maar denk je toch een goede aanvulling te zijn op ons team? Dan is je sollicitatie van harte welkom! Mail naar sollicitatie@boxx.nl.