Flexibele opslag en bedrijfsruimte.

Ben jij op zoek naar bedrijfs-, kantoor- of magazijnruimte? Boxx Opslag is de expert van Nederland op het gebied van zakelijk verhuur. We bieden bedrijfsruimtes in elk formaat en aanpasbare grootte aan, tot wel 1000m3. Door het diverse aanbod kan er gemakkelijk en kosteloos gewisseld worden tussen kleine en grotere ruimtes. Daarnaast brengt het huren van een zakelijk bedrijfspand andere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan gratis gebruik maken van onze heftruckservice of een van onze verhuisbussen. Bij Boxx Opslag huur je flexibel bedrijfsruimte, we zijn zeven dagen per week geopend en leveren een premium service. Lees hieronder meer over onze service en aanbiedingen die we op dit moment voeren.

De opslagspecialist van Nederland.

Boxx Opslag is de opslagspecialist van Nederland voor particulieren en bedrijven. Opslaan is nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. Je eigen unit, vele formaten en per week opzegbaar. Boxx staat bekend om de uitstekende service en is 7 dagen per week geopend.

+ Gratis gebruik heftruckservice

+ Gratis transportoplossingen

+ Inschrijving op ons adres

+ Verschillende formaten

Veilig, veel makkelijker & nergens goedkoper

Onze mogelijkheden.

Opslagunits.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. Schone opslagunits, diverse formaten, wekelijks te huren, uitstekende service en dat allemaal in een beveiligde omgeving.

GROTE OPSLAG (>100M²).

Zakelijk huren bij Boxx biedt unieke voordelen die je nergens anders vindt. Zo, kun je gratis gebruik maken van onze heftruckservice en verhuisbus. Ook bieden wij een gratis ophaalservice aan. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld horeca opslag.

Werkplek met opslagruimte.

Als je een kantoorruimte bij Boxx huurt is dit altijd in combinatie met opslagruimte. Wij hebben vele formaten opslagunits beschikbaar. Je kunt altijd kosteloos wisselen van formaat. Perfect te combineren met een XL-bedrijfsruimte. Volledig gemeubileerd en inclusief service- en internetkosten.

Garages.

Boxx biedt nieuwbouw garages aan op goed beveiligde parken. De garages zijn extra hoog en extra groot. Ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken als magazijn. Zowel binnen als buiten garages mogelijk.

Archief en voorraad opslag.

Staat jouw archief of voorraad je in de weg of heb je geen ruimte meer om nieuwe archieven of voorraden op te slaan? Dan biedt Boxx de ideale oplossing in de vorm van zakelijke opslagverhuur.

Opslag voor beurzen en exposities.

Ideale oplossing voor het opslaan van je beurs en expositie spullen. Zo houd je je spullen mooi en netjes om professioneel voor de dag te komen.

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

Boxx voor ondernemers: Goedkoop bedrijfsruimte huren.

Boxx Opslag is dé opslagruimte verhuurder van Nederland. Wij zijn van mening dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn. Daarom bieden wij verschillende opslagoplossingen in diverse formaten aan, zoals self storage units, garageboxen en mobiele opslagboxen. Onze locaties zijn zeven dagen per week geopend en gemakkelijk te bereiken. Ook voor eventuele vragen of assistentie staan onze ruimteadviseurs de gehele week paraat. Daarnaast huur je bij Boxx Opslag nooit meer of langer dan nodig. Zo kun je kosteloos wisselen van opslagruimte en is een contract per week opzegbaar.

Ook voor ondernemers biedt zakelijk opslagruimte huren bij Boxx Opslag een uitkomst. We beschikken over bedrijfsruimtes van tot maar liefst 1000m3 op verschillende locaties. Ondernemers kunnen hier gebruik maken van kantoorruimte in combinatie met opslagruimte. Naast een ruim aanbod om uit te kiezen zoals opslagruimte, bedrijfsruimte, kantoorruimte en magazijnruimte, bieden wij een premium service. Deze bestaat onder andere uit gratis gebruik kunnen maken van onze heftruckservice of verhuisbus tijdens de huurtermijn. Daarnaast bieden we ook een gratis ophaalservice aan. Verder kun kosteloos veranderen van opslagruimte, je inschrijven op ons adres voor je KvK inschrijving en zijn de contracten wekelijks opzegbaar. Als dat allemaal nog niet genoeg was krijg je de eerste maand gratis bij een huurtermijn van zes maanden of langer. Bedrijfsruimte huren bij Boxx Opslag is gemakkelijk, veilig en goedkoop. De prijs is namelijk inclusief service- en internetkosten.

Boxx on Wheels is onderdeel van Boxx Opslag. Met deze dienst is inboedeltransport en inboedelopslag in één keer geregeld. Speciaal voor de ondernemer die gaat verbouwen of verhuizen en daarbij tijdelijke opslagruimte zoekt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ontvang een vrijblijvende offerte.

Bedankt voor je interesse in Boxx Opslag. Door je gegevens in te vullen wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt.

Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je denkt. Geef daarom aan wat de reden voor opslag is, zodat onze opslagadviseurs je kunnen helpen met een goed en vrijblijvend ruimteadvies. Zo huur je zo voordelig mogelijk opslagruimte.

Zoek je opslagruimte voor je inboedel of huisraad? Kies dan voor onze speciale inboeedelboxen met extra veel kubieke meters.

Heb je nog vragen? Je kunt ons dagelijks bereiken van 9.00 – 21.00 op 088 262 12 12.

Offerte zakelijke opslag huren

  • Contactgegevens

  • ===
  • Wij adviseren enkel en maken geen misbruik van je gegevens, noch word je lastig gevallen voor actieve verkoop.