BOXX GARAGEPARKEN IN AMSTERDAM.

In Amsterdam hebben wij op dit moment vier Boxx Garageparken waar wij hoogwaardige nieuwbouw garageboxen aanbieden. Extra groot en extra hoog beschikbaar voor huur, koop of als belegging.

Al onze vestigingen in Amsterdam bevinden zich op A1 locaties in de stad en zijn makkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe locaties om Boxx Garageparken te openen zodat er altijd een vestiging bij jou in de buurt is.

Het comfort van een eigen Boxx garage in Amsterdam.

Hoogwaardige, onderhoudsvrije garages binnen een beveiligd park.

Boxx biedt nieuwbouw garageboxen aan in diverse formaten. Onderhoudsvrij en met een zeer lange levensduur. Ideaal voor de stalling van caravan of oldtimer, als grote opslagruimte, als hobbyruimte of als werkplek voor ondernemers.

De garages zijn o.a. voorzien van elektra*, verlichting en een luxe Hörmann roldeur.

 • Extra hoog, extra groot
 • Onderhoudsvrij
 • Goed beveiligd
 • Luxe Hörmann roldeur
 • Elektra* en verlichting

* Niet op alle Boxx Garageparken

Het concept van een garagepark.

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.

 • Extra hoge en extra grote garageboxen
 • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
 • Toegangscontrole / camerabewaking
 • Boxx beheerder aanwezig*
 • Toilet* en water op locatie

* Niet op alle Boxx Garageparken

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is. Daarnaast kun je via Boxx makkelijk je garage verhuren of verkopen.

Inpandige Boxx Garages.

Op verschillende Boxx Opslagverhuur locaties biedt Boxx inpandige garages. Beschikbaar voor huur, koop of als belegging. Deze garages bevinden zich in onze goed beveiligde en geconditioneerde binnenhallen voor meer comfort en veiligheid.

 • Extra beveiligd
 • Geconditioneerde binnenhal
 • Luxe, onderhoudsvrije garages in verschillende formaten

De voordelen van onze Boxx garage.

Advies
Alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open. Ook voor advies
Toezicht
Park beveiligd met 24/7 toegangscontrole en camera's
Beveiligd
24/7 toegang, A1 locaties,
geen onderhoud
Goedkoop
Gegarandeerd
de laagste prijzen

Faciliteiten en opties.

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Optioneel kan de garage worden voorzien van een eigen elektriciteitsmeter* voor interne verlichting en stopcontracten.

* Niet op alle Boxx Garageparken

Garageboxen kopen of huren in Amsterdam kan op de volgende locaties.

Basis vestigingen
Locaties boxx

Boxx Garageparken in Amsterdam:

Amsterdam Noord
Amsterdam Sloterdijk
Amsterdam Zuidoost
Diemen

 

Daarnaast hebben wij vestigingen in:

Amersfoort
Utrecht Zuid
Utrecht Zuidwest
Schiedam

9,5% NETTO RENDEMENT.

Het verhuren van garages is altijd al een aantrekkelijke investering geweest. Beleg nu in obligaties van verhuurde garageboxen al vanaf 2500,- met een netto rendement van 9,5% en zekerheid!

Klik HIER voor meer informatie

BOXX GARAGEPARK AMSTERDAM STAAT VOOR KWALITEIT.

Boxx Garageparken heeft verschillende vestigingen in en rondom Amsterdam waar wij luxe en onderhoudsvrije garages aanbieden voor zowel huur, koop of als belegging. Zo hebben wij vestigingen in Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost en Diemen.  Naast garages bieden wij op deze vestigingen ook andere opslagoplossingen zoals standaard Opslagboxxen (self-storage), mobiele opslagunits en verhuisdiensten. Bij Boxx staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. Boxx is hiermee de makkelijkste en goedkoopste manier van tijdelijke opslag huren.

Goed beveiligd park
De garages zijn nieuwbouw, zowel buiten als inpandig gesitueerd en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Alle Boxx Garageparken zijn centraal gelegen op een A1 locatie in Amsterdam, makkelijk te bereiken en huurders en eigenaren van de garages hebben 24uurs toegang tot de beveiligde garageparken.

Opslag, hobby of werkruimte
Wanneer je een garagebox huurt of koopt kun je deze voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk aan het opslaan van je camper of oldtimer, het gebruik als hobbyruimte of als werkruimte voor internet- en webwinkels.  Door alle extra opties zoals het plaatsen van een tussenvloer, verlichting of elektriciteit zijn er genoeg mogelijkheden.

Huur, koop of belegging
Het is mogelijk om een garagebox te kopen of huren. Ook kun je beleggen in Boxx Garageparken Amsterdam door garages aan te kopen en te verhuren. Boxx Garageparken Amsterdam is onderdeel van Boxx Opslagverhuur, waardoor Boxx geen projectontwikkelaar is, maar een duurzame verhuurder van tijdelijke opslag

Boxx Garageparken locaties
Naast Amsterdam hebben wij ook Boxx Garageparken in Amersfoort, Almere, Nijmegen en Utrecht. Op al deze Boxx locaties kun je garages, huren, kopen of beleggen.