JE EIGEN GARAGEBOX IN UTRECHT.

Naast onze opslagunits bieden wij ook ruime nieuwbouw garageboxen aan op onze opslagvestiging.

De garageboxen zijn gelegen op het buitenterrein van Boxx Opslag Utrecht. Geen vervallen oude garageboxen, maar schone nieuwbouw opslagruimtes! De garages zijn 7 meter lang, 3 meter breed en wel 3,5 meter hoog. Met dit hoge formaat kun je met gemak jouw caravan opslaan of de voorraad van jouw online shop plaatsen. Alle garages beschikken onder andere over verlichting en luxe roldeur. Heb je extra verzoeken? Er is vanalles mogelijk in overleg. Neem gerust contact op met onze adviseurs.

  • Extra hoog, extra groot
  • Onderhoudsvrij
  • Goed beveiligd
  • Luxe Hörmann roldeur
  • Verlichting

 

Momenteel zijn er geen garages beschikbaar in Utrecht.

Op onze locatie in Utrecht zijn op dit moment alle garages verhuurd.

Boxx Garagepark Utrecht.

Ons adres

Australiëlaan 20
3526 AB Utrecht

Boxx garagepark Utrecht is 7 dagen per week, 24 uur geopend voor garagehuurders en eigenaren.

Beschrijving

Boxx Utrecht is gelegen op een centrale locatie in Utrecht aan de Australiëlaan 20 welke parallel loopt aan het Merwedekanaal.
De vestiging is met eigen vervoer makkelijk te bereiken via de A2 en A12. Daarnaast zijn de haltes van bus en sneltram op loopafstand.

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Utrecht

Australiëlaan 20
3526 AB Utrecht

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Amsterdam Noord

Tt Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Schiedam

Fortunaweg 10
3113 AN Schiedam

Het concept van een garagepark.

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.

  • Extra hoge en extra grote garageboxen
  • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
  • Toegangscontrole / camerabewaking
  • Boxx beheerder aanwezig*
  • Toilet* en water op locatie

* Niet op alle Boxx Garageparken

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is.

Faciliteiten en opties.

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Veelgestelde vragen.

1
Garagepark

Kan ik dag en nacht op het park?
Huurders en kopers van de buiten garages hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Voor huurders en kopers van de garages die zich binnen bevinden is er toegang mogelijk tussen 06:00 uur en 23:00 uur. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

Is het park verlicht?
Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting.

Is er water op het park?
Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

Is er een sanitaire voorziening op het park?
Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

2
Garages

Welke voorzieningen hebben de Garages?
De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

. Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
. Geïsoleerde en beveiligde Hormann overheaddeur met optionele afstandsbediening
. 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
. Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

Wat is de garantieperiode?
De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

Is er elektriciteit in de garagebox?
De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hormann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

Is er water in de garagebox?
Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

3
Vestigingen

Waar zitten jullie vestigingen?
Boxx heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland: Amsterdam (meerdere vestigingen), Utrecht (meerdere vestigingen), Almere, Amersfoort, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Delft, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuwegein, Purmerend, Rijswijk, Rotterdam, Wormerveer, Zaandam en Zoetermeer

Naar alle veelgestelde vragen

BOXX GARAGEPARK UTRECHT STAAT VOOR KWALITEIT.

Boxx Garagepark Utrecht onderscheidt zich door het aanbieden van luxe en onderhoudsvrije garages. Beschikbaar om te huren voor zowel particuliere- als zakelijke doeleinden. Door de ruime afmetingen is er vanalles mogelijk. Gebruik de garagebox als hobbyruimte, stal je caravan of sla je spullen op van jouw webwinkel.

Goed beveiligd park
Boxx Garagepark Utrecht is centraal gelegen op de A1 locatie aan de Australielaan 20, 10 minuten van het centrum. Door middel van een persoonlijk toegangsbewijs heb je 24 uur per dag toegang tot ons beveiligde garagepark.

Andere opties
Naast garages bieden wij op deze vestiging ook andere opslagopties. We hebben standaard Opslagboxen (self-storage), maar ook mobiele opslagunits en verhuisdiensten. Wil je zo goedkoop mogelijk opslagruimte huren? Bekijk dan onze mega XL locatie in Breukelen en geniet van tot wel 40% korting.