Beter voor je spullen

Onze inboedel opslagunits zijn veiliger voor je spullen. Minder kans op schade.

Het direct voor de deur inladen van je huisraad (inclusief bescherming met verhuisdekens) is de veiligste manier van je spullen vervoeren. Jouw spullen hoeven namelijk niet meer overgezet te worden, dit is uniek bij Boxx Opslag. Veel beter dan het zelf moeten doen met een busje, alles moeten overzetten naar rolkarretjes en vervolgens alles naar de opslagunit moeten brengen.

Lees meer

Kost je geen tijd

Wij verhuizen gratis voor je. Wij halen de spullen vanuit je woonkamer direct naar de opslagunit.

Gemiddeld huren onze klanten 15 m3 (inboedel) bij ons. Dat zijn twee busritten vol.

Gemiddeld inclusief halen en brengen van de bus, kost dit zeker 6 uur met 2 personen voordat de opslagunit is gevuld op locatie.

Lees meer

Geen hogere prijs

Voor dezelfde huurprijs als die van Shurgard of Allsafe, halen wij je spullen gratis op en brengen het gratis retour.

De minimale huurperiode is twaalf weken. Korter nodig? Huur dan een opslagruimte voor je deur.

Lees meer

Formaat opslagunit

Wij adviseren bij het opslaan van inboedel/huisraad altijd in vierkante meters (m2).

Bij veel aanbieders wordt in (m3) kubieke meters gerekend. Dat zijn opslagunits van drie meter hoog. Huisraad en dozen zijn lastig (vrijwel onmogelijk) bij deze hoogte schadevrij te stapelen. Je hebt meer aan een groter vloer oppervlakte i.p.v extra hoogte.

Ook grote items als totempalen of grote tafels slaan we op!

Lees meer

WAAROM NOG ZELF SJOUWEN, ALS WIJ HET GRATIS DOEN?

Het verhuizen is gratis, inclusief verhuishulp. Aangezien de kans bestaat dat er toch spullen zijn waar je regelmatig bij wil, kun je naast de verplaatsbare opslagunit(s) een kleine opslagunit huren op een van onze locaties zodat je tussentijdse toegang hebt wanneer jij wil. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

  • Gratis verhuizing & verhuizers
  • Transport van XL-artikelen (producten groter dan 2,10 meter)
  • Een gemiddelde opslagbehoefte (15m³) duurt circa 6-8 uur met 2 personen.
  • Met Boxx On Wheels regelen wij het gratis voor je!
  • Zijn er spullen waar je regelmatig bij moet? Huur dan ook kleine opslagunit bij Boxx locatie in de buurt

Bij Boxx on Wheels ben je ervan verzekerd dat je verhuizing volledig geregeld is. Bij het huren van een opslagunit transporteren wij de unit van onze vestiging naar jouw voordeur én weer terug naar de vestiging. Dit geldt ook voor meubels die misschien nét niet in de mobiele opslagruimte passen.

Mocht dit nou het geval zijn, doen wij niet moeilijk en nemen het meubelstuk gewoon mee en slaan het apart op van de gehuurde opslagunit.

Daarnaast is er voor iedere verhuizing een team van ervaren verhuizers ter beschikking om het sjouwen op zich te nemen. Onze verhuizers zijn gespecialiseerd en gaan met zorg met je spullen om. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en daarom zijn je spullen tijdens je huurperiode verzekerd voor eventuele schade. Als je inboedel naar een hoge verdieping moet, leveren wij tegen een kleine toeslag één van onze verhuisliften.

Alles is mogelijk bij Boxx!

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

HUURPRIJZEN EN
FORMATEN

Alle tarieven van onze opslagboxen zijn per 4 weken en per week te verlengen.

De verplaatsbare opslagruimte wordt gratis voor je deur gereden, naar locatie gebracht en is inclusief verhuizing bij een minimale huurperiode van 12 weken. Bij Boxx on Wheels profiteer je van transport en opslag in één.

Heb je geen idee hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator, want de praktijk wijst uit dat je vaak minder ruimte nodig hebt dan je van te voren dacht. Wil je toch liever hulp van ons? Geen probleem, de opslagadviseurs van Boxx Opslag helpen je graag. Wij zijn 7 dagen per week tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Bij Boxx Opslag huur je nooit meer ruimte dan nodig is.

Gemak Met Boxx on Wheels zijn opslagruimte en transport direct samen geregeld.
Betrouwbaar We zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur voor advies. Bij Boxx huur je nooit meer dan je nodig hebt.
Meer ruimte De unieke Boxx on Wheels units hebben tot 30% meer vloeroppervlakte (m2). Ideaal voor het beter en makkelijker opslaan.
Beveiligde opslag Jouw spullen worden opgeslagen in geautomatiseerd vestigingen. 24/7 cameratoezicht. De opslagunit wordt afgesloten met jouw eigen slot.

Opslagruimte Huren Zonder Gedoe in 4 eenvoudige stappen

Het vinden van extra opslagruimte kan soms een hele opgave lijken, maar met de juiste stappen en een gestroomlijnde aanpak, kun je dit proces zonder gedoe doorlopen. Of je nu te maken heeft met een verhuizing, seizoensgebonden opslagbehoeften heeft of gewoon wat extra ruimte nodig heeft, volg deze vier stappen om opslagruimte te huren zonder gedoe.

1.

Zoek een locatie

Overweeg waar je extra opslagruimte nodig hebt en zoek online naar faciliteiten in de buurt. Lees beoordelingen om een idee te krijgen van de kwaliteit.

Onze vestigingen
2.

Kies de juiste ruimte

Bezoek de faciliteiten persoonlijk als dat mogelijk is. Kies een ruimte die past bij je behoeften, rekening houdend met de grootte en eventuele extra diensten.

Ruimte calculator
3.

Huur online

Maak het jezelf gemakkelijk door online te reserveren via het formulier op onze website. Vul je gegevens in, bekijk de tarieven en voorwaarden en wacht op een bevestiging.

Prijsopgave
4.

Pak in en sla op

Verzamel en label je spullen, breng ze op de afgesproken datum naar de opslaglocatie en volg de instructies voor toegang en beveiliging.

Prijsopgave

DE (MOBIELE) OPSLAGSPECIALIST VAN NEDERLAND

Het gemak van de klant staat bij Boxx centraal: service zonder hoge kosten. We hanteren vaste lage prijzen en stellen de wensen van onze huurders altijd centraal.

Veilige, betaalbare en schone opslagruimtes met als extra’s: gratis transportbussen, uitstekende service en gratis verhuizing. Wij geven iedere huurder passend advies en hebben geen verborgen kosten of verplichtingen. Niet voor niets hebben wij de hoogste klantscore.

Prijsopgave
Boxx
Sterren 8.4
Gemak Met Boxx on Wheels zijn opslagruimte en transport direct samen geregeld. Dit bespaart tijd en geld.
Betrouwbaar We zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur voor advies. Bij Boxx huur je nooit meer dan je nodig hebt.
Meer ruimte De unieke Boxx on Wheels units hebben tot 30% meer vloeroppervlakte (m2). Ideaal voor het beter en makkelijker opslaan.
Beveiligde opslag Jouw spullen worden opgeslagen in geautomatiseerd vestigingen. 24/7 cameratoezicht. De opslagunit wordt afgesloten met jouw eigen slot.

Bedrijven die je voorgingen

VEELGESTELDE VRAGEN.

1
Formaten en afmetingen

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?
Bereken zelf hoeveel ruimte je nodig hebt met onze ruimtecalculator.

Wat zijn de afmetingen van de opslagunits?
Jij beslist zelf hoeveel ruimte jij nodig hebt. Per keer kan er maximaal 30m3 meegenomen worden in de vrachtwagen. De kleinste opslagunit is 5m3 en heeft de volgende afmetingen: L 206 cm x B 106 cm x H 200 cm. Let op: minimale afname is 10m3 en heeft de volgende afmetingen: L 206 cm x B 220 cm x H 200 cm.

Ik heb grotere spullen?
Geen probleem. Spullen langer dan 220cm kunnen wij los voor jou opslaan.

2
Gratis aflevering

Wanneer je gebruik maakt van Boxx on Wheels komen wij gratis de spullen ophalen en wij helpen gratis met het inladen excl. eventuele weekend -en avondtoeslag. Gratis levering geldt uitsluitend voor een afstand van maximaal 80km vanaf de geselecteerde Boxx vestiging.

Op mijn.boxx.nl kun jij gemakkelijk jouw opzegging doorgeven. Mocht je toch geen kosten willen maken dan kun je zelf de spullen kosteloos ophalen bij de opslaglocatie. Voor meer informatie neem contact op met de service afdeling: 088-2621212, optie 2.

3
Vergunningen, ontheffingen en parkeerkosten

Moet ik een vergunning en ontheffingen aanvragen?
Dit is afhankelijk van de gemeente waar je woont. De Boxx on Wheels vrachtwagen is 14 meter lang en weegt maximaal 12 ton. Je dient zelf vooraf uitgezocht te hebben of je een vergunning of ontheffing nodig hebt. De gemaakte kosten voor parkeren, vergunningen of ontheffingen zijn de verantwoordelijkheid van jou als huurder.

4
Verhuishulp

Gratis transport en verhuishulp?
Ja, de opslagunit wordt gratis voor je deur gereden incl. gratis verhuishulp bij een minimale huurperiode van 12 weken. Onze verhuizers laden de unit voor je deur standaard in en uit.

 

5
Verhuizers
Wij brengen en halen alleen spullen vanaf de begane grond. Ook moet de vrachtwagen binnen 20 meter van de woning kunnen parkeren. Wanneer dit niet mogelijk is dan lopen onze sjouwhulpen maximaal 40 meter tegen een toeslag.
Wij zorgen altijd dat we met voldoende sjouwhulp komen. Staan jouw spullen op een verdieping of moeten de spullen naar een verdieping? Dan zouden we gebruik kunnen maken van een externe verhuishulp. Let op: deze moet vooraf geboekt worden.
6
Waar moet ik rekening mee houden i.v.m. parkeren?

Ik woon ergens waar er betaald parkeren is. Voor wie zijn deze kosten?
De kosten voor het parkeren zijn voor eigen rekening.

Hoeveel ruimte moet er beschikbaar gesteld worden voor de Boxx On Wheels wagen?
Houd er rekening mee dat je minimaal 4 parkeerplekken voor onze vrachtwagen vrij moet houden.

Naar alle veelgestelde vragen

Ons doel

Wij zijn Boxx Opslag. Het platform voor tijdelijk huur van opslagruimte, koop voor langer gebruik of investeren in verhuurde units. Opslagruimte voor iedereen, ook zakelijk.

Wij zijn Boxx Opslag. Het platform voor tijdelijk huur van opslagruimte, koop van opslagruimte voor langer of permanent gebruik of investeren in verhuurde opslagunits met goed rendement. Opslagruimte voor iedereen, ook zakelijk.

Wij bieden 22 beveiligde opslagverhuur (Self-storage) locaties in Nederland aan, 13 operationeel en 9 in project/aanbouw. De locaties zijn vooral verdeeld over de Randstad.  Met 39 trotse professionals doen dagelijks alles, om jou te assisteren.

Je eigen opslagunit
De opslagunits zijn schoon, droog, veilig en in alle formaten beschikbaar. Als huurder heb je altijd en makkelijk toegang. De vestigingen zijn 7 dagen per week open, vanaf 06:00 uur tot 23:00 uur. Bij ons zijn er flexibele huurtermijnen, geen administratiekosten of andere ondoorzichtige kosten. En per week opzegbaar. Door de nieuwe vestigingen zijn er altijd acties en je kan gratis gebruik maken van onze verhuisbussen.

Beter voor je spullen
Wij geloven in ontzorgen. Wij geloven in betere oplossingen voor het behoud van je spullen. Inboedelopslag is daar een voorbeeld van. Daarom kunnen we ook met opslagunits voor je deur rijden. Direct goed verpakt en goed opgeslagen. Wij zijn met trost marktleider als het gaat om full service opslag. Voor dezelfde huurprijs als de concurrentie halen wij de goederen (met verplaatsbare opslagunits) gratis bij je op en brengt dit ook na de huurperiode weer gratis retour.

Huren soms te duur
Wij snappen dat voor langere termijn een ruimte huren te duur is. En dat ruimte nu en in de toekomst schaarser wordt. Daarom bieden we de opslagunits ook te koop aan. Niet alleen voor jou goedkoper, ook nog eens een goede investering voor de courantheid van je woning. En indien nog, faciliteren we ook met een hypotheek. Boxx Opslag is na Shurgard en Allsafe de 3e speler op de Nederlandse markt met 147.000 m2 opslagruimte en heeft de wens om in de aankomende jaren te verdubbelen naar ruim 40-50 locaties en ruim 15.000 tevreden huurders en kopers.