Profiteer van de succesvolle opslagmarkt.

Investeren in ons vastgoed fonds

Kernpunten.

  • 8,25% gegarandeerd rendement
  • Looptijd 5 jaar
  • Investeren vanaf 25.000,-
  • Relatief laag risico met hoog rendement
  • 1ᵉ hypothecaire zekerheid
  • Sector in vastgoed met het hoog rendement.

Waarom investeren in het vastgoed fonds van Boxx?

Verhuren van tijdelijke huurruimte is een groeimarkt, waarin Boxx opslagverhuur een zeer snelgroeiende partij is en nr.3 achter Shurguard en Allsafe. Door de enorme groei die wij doormaken en veranderingen in de markt ontstaan er kansen, die voor Boxx en investeerders interessant zijn. Investeren met vastgoed als onderpand geeft voor veel beleggers een stukje extra zekerheid.

Boxx Opslagverhuur is de grootste aanbieder met gratis ophaalservice in Nederland. Boxx rijdt een opslagruimte voor de deur, inclusief echte verhuizers en laden gratis in. De opslagunit wordt vervolgens opgeslagen in een beveiligde Boxx locatie van keuze. Voor particulieren en bedrijven. Veel makkelijker en met onze lage prijsstrategie, ook nergens goedkoper. Boxx lost hiermee de grootste ergernis op bij huren van tijdelijke opslaan. Busje moeten huren, en zelf slepen met (zware) spullen om het op de opslagvestiging allemaal uit de bus in de opslagunit te plaatsten (en wellicht meerdere malen op en neer). En daarmee ook niet goed voor je eigendommen. De markt van ontzorgen tegen lage prijzen met gratis diensten heeft de toekomst en is fors groeiende. (Gratis bol.com thuisbezorging, Picnic met gratis bezorging tegen laagste prijs en lage prijzen en gratis installatieservice bij Coolblue). Niet alleen voor millenials, voor eenieder die gemak zoekt en niet zelf meer wil sjouwen met zware spullen. Van voorraad, wasmachine tot inboedels.

 

 

Investeer in de veilige opslagmarkt

Instappen al vanaf EUR 25.000

8,25% rendement

Investering met vaste einddatum

Kenmerken vastgoed Boxx.

KenmerkOmschrijving
BestedingsdoelAankoop vastgoed
Minimale deelnameEUR 25.000
Omvang hypotheek EUR 2.350.000
UitgifteDoorlopend gedurende de periode van aanbieding.
AflossingIntegraal/ineens, op de aflossingsdatum, tenzij eerder vrijwillig afgelost.
Rente9,25%
RentebetalingenElk kwartaal achteraf, op de 15de dag van de daarop volgende maand, tenzij dat geen werkdag is (in welk geval betaling plaatsvindt op de eerstvolgende werkdag).
ZekerheidVastgoed als onderpand

Veelgestelde vragen.

1
Waarom deze zeer hoge rente?

De markt voor MKB obligaties (financiering) is zeer concurrerend met veel aanbiedingen tussen de 7-8% rente. Venture capital bedrijven vragen 20-25% jaarlijks rendement.

Wij hebben ervoor gekozen om ons te onderscheiden door een hogere netto rente te bieden, in plaats van veel te adverteren. Dit is dezelfde strategie voor ons verhuurbedrijf. Meer volume door lagere huurprijzen van opslagunits en garages en het bieden van meer service. Doordat onze obligatieleningen zo sneller worden volgeschreven, is Boxx in staat haar snelle groei vast te houden. Hierdoor zijn de nieuwe opslagverhuurvestigingen sneller op gewenste bezettingsgraad, daardoor ook sneller winstgevend en kunnen we daardoor meer nieuwe locaties openen.

2
Beleggen in tijden van Corona / recessie

Opslagverhuur is relatief recessieproof. Er komt ook meer vraag bij gedwongen verhuizingen, echtscheidingen etc. Dit hebben we ook gezien in de financiële crisis van 2008.

We moeten enkel letten op storneringen (geen geld op de rekening) van de automatische incasso van de huren. Dit zal de kasstroom kunnen gaan benadelen. Wij hebben voorzorg genomen om een hogere kasbuffer aan te houden.

De verhuur van opslagruimtes (via Boxx on Wheels) is voor 95% particulier. Wij hanteren 1 maand borg, 1 maand vooruitbetaling. Na 80 dagen achterstand wordt de inhoud van de opslagunit openbaar verkocht.

Daarmee hebben we minder last van bedrijven die slechter gaan betalen of failliet gaan welke door de aankomende recessie sneller worden getroffen.

3
Kan ik een uittreksel ontvangen van het Handelsregister?

Download hier een uittreksel van het Handelsregister Kamer van Koophandel, locatie Schiedam:

Uittreksel Boxx Opslagverhuur Schiedam BV

4
Kan ik de akte van oprichting stichting Boxx obligatiehouders inzien?

Download hier de akte van oprichting stichting obligatiehouders Boxx obligatieleningen:

Akte van oprichting St Obligatiehouders Boxx Obligatieleningen

5
Hoe ziet jullie organisatieschema eruit?

Download hier ons organisatieschema:

Organigram Boxx Groep 2021

Naar alle veelgestelde vragen

Laatste ontwikkelingen binnen Boxx.

JA, IK HEB INTERESSE IN 8,25% NETTO RENTE.